::Forside
::Om markedsundersøkelser
:: Triaba Panel
:: Triaba på Facebook
::Norske sider
::Svenske sider
::Danske sider
::Finske sider
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::Internasjonale sider
::Mystery shopping
::Jobbe med markedsføring?
::Produkttesting
::Lag egen nettside
::Les e-post - bli betalt
::Andre tips
::Kontakt
Betalte spørreundersøkelser i Norge 1-------------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7-------------------------------------------------------------------------------------


Mange av de norske selskapene tilbyr ikke kontanter i betaling for å delta. Det er imidlertid enkelte unntak som Triaba Panel, Biip og Start. Enkelte ganger vil også Meningstorget tilby betalte undersøkelser. YouGov (Zaphera) vil ganske ofte invitere deg til et intervju og/eller gruppesamtale. Da vil du kunne få betalt i form av gavekort til en verdi av kr 300 til kr 500.

Vær obs på at det ikke er så lurt å melde seg inn i mer enn 2-3 "Cint-paneler". Det er de samme undersøkelsene som sendes ut i alle panelene og du får bare betalt for å svare 1 gang på en undersøkelse. Det anbefales å velge ett panel da det vil være vanskelig å holde kontrollen på hvilke undersøkelser man har svart på
--------------------------------------------------------------------------------


Velkommen til Triaba Panelet, et samarbeid med Cint. Ved å delta i Triaba sitt brukerpanel kan du være med å påvirke fremtidens produkter og tjenester. Du velger selv hvor ofte du vil svare på undersøkelser og du får betalt mellom 4 - 40 kroner for hver undersøkelse du deltar i. Betalingene for undersøkelsene kan du overføre til din PayPal konto når summen overstiger 50 kr. Hvis du ikke har opprettet konto kan du gjøre det hos PayPal kostnadsfritt. Å være medlem av Triaba's panel innebærer at du fra tid til annen blir spurt om å delta i en spørreundersøkelse, enten online eller via e-post. Spørsmålene handler om dine innkjøp og din innstilling til ulike varer og tjenester. Du velger selv hvilke spørreundersøkelser du velger å delta i. Note: Antallet markedsundersøkelser du ønsker å motta bestemmer du ved å logge deg inn på din konto hvor du registerer fra 1 til 6 undersøkelser per mnd.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biip.no
Ved å delta i Biip.no sitt brukerpanel kan du være med å påvirke fremtidens produkter og tjenester. Dessuten får du betalt for din tid, vanligvis mellom 4-28 kroner, avhengig av hvor lang tid undersøkelsen tar å svare på. Du vil motta fra 1 til 6 enkle spørreundersøkelse fra Biip.no per måned. NB. Du bestemmer selv hvor mange undersøkelser du ønsker å motta, men 6 er maks antall per mnd.

--------------------------------------------------------------------------------

Start.no
Å være medlem av et konsumentpanel innbærer at du fra tid til annen blir bedt om å svare på en undersøkelse på web eller via e-post. Spørsmålene handler om dine innkjøp og din innstilling til ulike varer. Du velger selvsagt selv hvilke og hvor mange undersøkelser du ønsker å besvare, og du kan når som helst melde deg ut av panelet. Start.no-panelet er et samarbeid mellom Start Network AS og Cint AB (Consumer Intelligence)

Du tjener penger hver gang du besvarer en undersøkelse. Betalingen varierer etter lengden på undersøkelsen, men vil normalt ligge mellom 4 og 28 kroner. Dette utbetales via en konto hos Paypal. Når du har fylt ut skjemaet på denne siden vil du få tilsendt midlertidig innloggingsinformasjon. Med denne kan du til enhver tid sjekke din saldo på hjemmesidene til Paynova. Videre kan du via innloggingslenke på toppen av denne siden til enhver tid få oversikt over hvilke undersøkelser du har deltatt i, og hva du har tjent på dette. Du vil motta fra 1 til 6 enkle spørreundersøkelse fra start.no per måned. NB. Du bestemmer selv hvor mange undersøkelser du ønsker å motta, men 6 er maks per mnd.

--------------------------------------------------------------------------------


Meningstorget gir deg sjansen til å la firmaer, regjeringer og andre organisasjoner vite hva du mener, ved å delta i undersøkelsene online som vi utfører på vegne av flere enn 1500 forskningsselskaper hvert år. Våre undersøkelser handler ofte om produkter som ikke er kommet på markedet enda og derfor hender det at medlemmene våre får en forhåndsvisning av spennende nye produkter.
Vi verdsetter dine meninger og setter stor pris på tiden du bruker på undersøkelsene til Meningstorget og vi synes du bør belønnes deretter. Ganske enkelt delta i en undersøkelse og du har sjansen til å: Støtt en Veldedighet, Spille vårt Instant Win spill og vinne ekstra premier. Enkelte ganger tilbys det undersøkelser som det betales for og pengene overføres til din konto på Paypal.

--------------------------------------------------------------------------------

Verdifull mening
Få betalt ganske enkelt for å gi din mening! Verdifull Mening er en tjeneste som betaler DEG for å ta del i markedsundersøkelser. For hver spørreundersøkelse du fullfører vil din Verdifull Mening konto bli kreditert (vanligvis med mellom 15 og 30 kr). Når din kontobalanse når 50 kr eller 100 kr vil vi belønne deg med et gavekort hos en av en rekke velkjente butikker og internettbutikker. Hvorfor ikke la dine meninger lønne seg? Gavekort hos bl.a. Coop, Bokkilden, Filmweb og CDON.COM. Du kan verve andre til å bli medlem.

--------------------------------------------------------------------------------

YouGov

YouGov er et nordisk selskap som gjennomfører meningsmålinger og spørreundersøkelser via Internett. Vi har samlet mer enn 120.000 personer i Norden, som mottar undersøkelser om mange forskjellige emner i løpet av året. Undersøkelsene gjennomføres for bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter. Hver undersøkelse tar som regel 5-10 minutter å gjennomføre. YouGov tilbyr fra 1. november at poengene kan veksles inn i gavekort fra Gavekorttorget. 10 poeng tilsvarer NOK 1. Belønningen for å delta varierer fra 25 poeng til 150 poeng. Du vil kun motta poeng for å delta på undersøkelsene. Disse er imidlertid ikke lange og du vil raskt opparbeide deg poeng. Enkelte uker vil du kunne motta 3-4 undersøkelser hver med en varighet på 3 til 10 min.

--------------------------------------------------------------------------------

Chiao surveys
Ciao Surveys er del av Greenfield Online gruppen og en verdensleder i betalte spørreundersøkelser på Internett. Med medlemsnettsted for mer enn femogtyve land er vår gruppe absolutt et globalt fellesskap. På grunnlag av de opplysninger medlemmer gir oss om seg selv inviterer vi dem til å delta i betalte undersøkelser om en rekke ulike emner som er viktige for forbrukere. Svarene behandles anonymt og i oppsamlet form, og sendes videre til store foretak, hvor de har innflytelse på utviklingen av produkter og tjenester. Medlemmer tjener penger og får belønninger for å delta i betalte undersøkelser; i fjor betalte Ciao ut en totalsum på 14, 7 millioner kroner til medlemmene. Tjen opptil 50 kr for hver undersøkelse du tar. Chiao surveys har en rekke undersøkelser, men det kan være vanskelig å kvalifisere seg for dem.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visendi - Respons analyse Oslo (rekr. ikke nå)
Vårt panel er et av Norges største. Dette betyr at vi kan gjennomføre store undersøkelser i løpet av meget kort tid. Vi sitter også på tilleggsopplysninger om paneldeltagerne som gjør det mulig å ta ut de målgruppene som er mest relevant ut fra kundens problemstillinger og målsetninger. Panelet består av mer enn 45000 aktive paneldeltakere. Vi rekrutterer jevnlig for å få inn nye medlemmer. Alle avgir svar på internett, med brukerunik link i invitasjon per e-post. Vi har et utvalg av panelet som også kan respondere med bruk av SMS. For hver undersøkelse trekkes det ut vinnere blant medlemmer som har fullført skjemaet.

--------------------------------------------------------------------------------

RAM
RAM måler og registrerer hvordan annonser og artikler leses og oppfattes – og hvilken effekt de har. Systemet er utviklet til å takle mediers behov for undersøkelser, og er først og fremst basert på standardiserte spørreskjemaer som tilknyttede medier kan bestille online. RAM er representert i Norge, Sverige, Finland, Island, England, Tyskland, USA, Puerto Rico, Sveits, Irland, Mexico, Canada og Skottland. Over 400 tidsskrifter og publikasjoner i 12 land bruker RAM, et komplett undersøkelses- og analysesystem som måler hvordan annonsene og artiklene deres leses og oppfattes. I Norge er det f.eks 64 ulike aviser, magasiner og nettsider du kan registrere deg hos. På nettsiden kan du registrere deg hos en rekke aviser, nettsteder og tidsskrifter for å gi din vurdering av reklame som er på nettsiden. Mange aviser! Belønningsformen varierer fra poeng som du kan veksle inn i gavekort til å være med i trekning av ulike gaver, billetter m.v. Begrensningen for deg er hvor mange undersøkelser orker du å svare på.

--------------------------------------------------------------------------------

IPSOS
Ipsos Access Panels er den ledende europeiske leverandøren av markedsundersøkelser basert på paneler. Bruk Internett som en del av vårt nettpanel. Slik gjør du din mening kjent - enkelt og greit! Ipsos Access Panels er en europeisk leverandør og en del av Ipsos Group, et av de ledende selskapene innen markedsundersøkelser. Ipsos Access Panels har som mål å gi forbrukere muligheten til å si sin mening om forskjellige emner, og at produsenter tar hensyn til disse meningene når de utvikler nye produkter. Ipsos Access Panel er godt etablert i Europa med kontorer i Frankrike, Storbritannia, Tyskland og Italia. For tiden arbeider over 100 personer for selskapet. Ipsos Group, med sin undersøkelsesmetode som gruppen kaller ”Internasjonal humørsonde”, er blant de 10 verdensledende selskapene innen markedsundersøkelser. Gruppen har gode kunnskaper og erfaring på mange områder, fra reklameundersøkelser med Ipsos Interactive Services, til meningsmålinger, samt alle aspekter ved markedsundersøkelser (produkttester, konsepttester, produktlanseringer, kommunikasjon …). Ipsos Group driver sin virksomhet i 35 land.

--------------------------------------------------------------------------------

Test&Vote
Test&Vote gir deg muligheten til å teste produkter gratis, delta i undersøkelser mot betaling, og svare på såkalte 'KjappeSpørsmål'. Du vil også få mulighet til å vinne gavesjekker hos Amazon og muligens… 5 000 € i kontanter hver måned.


--------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7--------------------------------------------------------------------------------


© Copyright 2009 - 2011 Betalte spørreundersøkelser på nett - Tjen penger på markedsundersøkelser. All Rights Reserved.