Heading website
 
::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact
Betalte undersøkelser

Betalte spørreundersøkelser i Norge 1-------------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7-------------------------------------------------------------------------------------


Mange av de norske selskapene tilbyr ikke kontanter i betaling for å delta. Det er imidlertid enkelte unntak som Triaba Panel, Biip og Start. Enkelte ganger vil også Meningstorget tilby betalte undersøkelser. YouGov (Zaphera) vil ganske ofte invitere deg til et intervju og/eller gruppesamtale. Da vil du kunne få betalt i form av gavekort til en verdi av kr 300 til kr 500.

Vær obs på at det ikke er så lurt å melde seg inn i mer enn 2-3 "Cint-paneler". Det er de samme undersøkelsene som sendes ut i alle panelene og du får bare betalt for å svare 1 gang på en undersøkelse. Det anbefales å velge ett panel da det vil være vanskelig å holde kontrollen på hvilke undersøkelser man har svart på
--------------------------------------------------------------------------------

logo Triaba Flagg Norge
Velkommen til Triaba Panelet, et samarbeid med Cint. Ved å delta i Triaba sitt brukerpanel kan du være med å påvirke fremtidens produkter og tjenester. Du velger selv hvor ofte du vil svare på undersøkelser og du får betalt mellom 4 - 40 kroner for hver undersøkelse du deltar i. Betalingene for undersøkelsene kan du overføre til din PayPal konto når summen overstiger 50 kr. Hvis du ikke har opprettet konto kan du gjøre det hos PayPal kostnadsfritt. Å være medlem av Triaba's panel innebærer at du fra tid til annen blir spurt om å delta i en spørreundersøkelse, enten online eller via e-post. Spørsmålene handler om dine innkjøp og din innstilling til ulike varer og tjenester. Du velger selv hvilke spørreundersøkelser du velger å delta i. Note: Antallet markedsundersøkelser du ønsker å motta bestemmer du ved å logge deg inn på din konto hvor du registerer fra 1 til 6 undersøkelser per mnd.

-------------------------------------------------------------------------------------

Få betalt for å ta undersøkelser - Bli med e-Research-Globalt . com

Betalte undersøkelser medlemskap er gratis!
Vår eneste begrensningen er medlemmer må være 16 år eller eldre for å bli med i e-Research-Global.com panelet og få betalt pengar for å ta undersøkelser.
Medlemmer av e-Research-Global.com online forbrukerundersøkelse panel har muligheter til å delta i betalte spørreundersøkelser, betalt online fokusgrupper, og nye produkt-testing. Vi leverer også elektroniske undersøkelsen prøver til partnere, noe som gir deg flere betalte spørreundersøkelser som bedrifter, akademikere og forskning bedrifter trenger og bruke dine meninger for å forbedre produkter og tjenester.
Når du blir valgt for en betalt online undersøkelse, vil vi sendt deg en e-postinvitasjon for å delta. For vår e-RG/Elite Panel, surveyApp er tilgjengelig for nedlasting.
For en fullført undersøkelse fra oss, vil du bli betalt penger (kontanter) som belønning sendt til deg ved hjelp av PayPal.com. Kontanter betalingsbeløp vil variere fra undersøkelse til undersøkelse, avhengig av tid og vanskelighetsgrad av den elektroniske undersøkelsen. For vår e-RG/Elite Panelet, trenger du 100 poeng for å motta kontant belønning via PayPal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MeningsTorget Flagg Norge

Fullfør våre spørreundersøkelser på nett og bli belønnet!
Du kan påvirke produkter og tjenester du bruker i det daglige. Vi setter deg i kontakt med bedrifter og selskaper som trenger dine tilbakemeldinger og som ønsker å høre fra deg. Del dine meninger og utgjør en forskjell! Våre undersøkelser er lønnsomme. Vi belønner deg for innsatsen og gir deg muligheten til å tjene penger via PayPal eller gavekort fra kjente merkevarer som CDON.COM, Zalando, H&M og mange fler. Valget er ditt.------------------------------------------------------------------------

Start.no Flagg Norge
Å være medlem av et konsumentpanel innbærer at du fra tid til annen blir bedt om å svare på en undersøkelse på web eller via e-post. Spørsmålene handler om dine innkjøp og din innstilling til ulike varer. Du velger selvsagt selv hvilke og hvor mange undersøkelser du ønsker å besvare, og du kan når som helst melde deg ut av panelet. Start.no-panelet er et samarbeid mellom Start Network AS og Cint AB (Consumer Intelligence)

Du tjener penger hver gang du besvarer en undersøkelse. Betalingen varierer etter lengden på undersøkelsen, men vil normalt ligge mellom 4 og 28 kroner. Dette utbetales via en konto hos Paypal. Når du har fylt ut skjemaet på denne siden vil du få tilsendt midlertidig innloggingsinformasjon. Med denne kan du til enhver tid sjekke din saldo på hjemmesidene til Paynova. Videre kan du via innloggingslenke på toppen av denne siden til enhver tid få oversikt over hvilke undersøkelser du har deltatt i, og hva du har tjent på dette. Du vil motta fra 1 til 6 enkle spørreundersøkelse fra start.no per måned. NB. Du bestemmer selv hvor mange undersøkelser du ønsker å motta, men 6 er maks per mnd.

--------------------------------------------------------------------------------

Verdifull mening Flagg Norge
Få betalt ganske enkelt for å gi din mening! Verdifull Mening er en tjeneste som betaler DEG for å ta del i markedsundersøkelser. For hver spørreundersøkelse du fullfører vil din Verdifull Mening konto bli kreditert (vanligvis med mellom 15 og 30 kr). Når din kontobalanse når 50 kr eller 100 kr vil vi belønne deg med et gavekort hos en av en rekke velkjente butikker og internettbutikker. Hvorfor ikke la dine meninger lønne seg? Gavekort hos bl.a. Coop, Bokkilden, Filmweb og CDON.COM. Du kan verve andre til å bli medlem.

--------------------------------------------------------------------------------

YouGov Flagg Norge
YouGov
YouGov er et nordisk selskap som gjennomfører meningsmålinger og spørreundersøkelser via Internett. Vi har samlet mer enn 120.000 personer i Norden, som mottar undersøkelser om mange forskjellige emner i løpet av året. Undersøkelsene gjennomføres for bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter. Hver undersøkelse tar som regel 5-10 minutter å gjennomføre. YouGov tilbyr fra 1. november at poengene kan veksles inn i gavekort fra Gavekorttorget. 10 poeng tilsvarer NOK 1. Belønningen for å delta varierer fra 25 poeng til 150 poeng. Du vil kun motta poeng for å delta på undersøkelsene. Disse er imidlertid ikke lange og du vil raskt opparbeide deg poeng. Enkelte uker vil du kunne motta 3-4 undersøkelser hver med en varighet på 3 til 10 min.

--------------------------------------------------------------------------------

Mobrog Flagg Norge
Hos MOBROG® kan du delta aktivt i markedsundersøkelser, si din mening og tjene penger ved å delta i spørreundersøkelser.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ResponspaneletVisendi - Respons analyse Flagg Norge
Som panelmedlem kan du logge inn og oppdatere dine opplysninger, sjekke din poengsaldo, bestille gavekort og se om det er pågående undersøkelser du kan svare på. På sidene finner du også oversikt over vinnere og annen relevant panelinformasjon.

--------------------------------------------------------------------------------

RAM Flagg Norge
RAM måler og registrerer hvordan annonser og artikler leses og oppfattes – og hvilken effekt de har. Systemet er utviklet til å takle mediers behov for undersøkelser, og er først og fremst basert på standardiserte spørreskjemaer som tilknyttede medier kan bestille online. RAM er representert i Norge, Sverige, Finland, Island, England, Tyskland, USA, Puerto Rico, Sveits, Irland, Mexico, Canada og Skottland. Over 400 tidsskrifter og publikasjoner i 12 land bruker RAM, et komplett undersøkelses- og analysesystem som måler hvordan annonsene og artiklene deres leses og oppfattes. I Norge er det f.eks 64 ulike aviser, magasiner og nettsider du kan registrere deg hos. På nettsiden kan du registrere deg hos en rekke aviser, nettsteder og tidsskrifter for å gi din vurdering av reklame som er på nettsiden. Mange aviser! Belønningsformen varierer fra poeng som du kan veksle inn i gavekort til å være med i trekning av ulike gaver, billetter m.v. Begrensningen for deg er hvor mange undersøkelser orker du å svare på.

--------------------------------------------------------------------------------

clixsenseresearch Flagg Norge
clixsenseresearch - velg Norge i menyen.

--------------------------------------------------------------------------------

Toluna Flagg Norge
Undersøkelser opprettet kun til deg
Gi din mening om virksomheter og merker, og påvirk fremtidige produkter og tjenester.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7--------------------------------------------------------------------------------


© Copyright 2009 - 2018 Betalte spørreundersøkelser på nett - Tjen penger på markedsundersøkelser. All Rights Reserved.