::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact

Betalt Undersøgelser

Betalte markedsundersøgelser på nett i Danmark. Sig din mening og få penge for det 1------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,------------------------------------------------------------------------


Sig din mening – og få penge for det!
Meld dig til Triaba-Panelet. Så kan du være med til at påvirke fremtidens produkter. En lang række virksomheder, foreninger og institutioner er løbende interesseret i at høre danskernes meninger om forskellige ting. Nå kan du være med til at påvirke fremtidens produkter
Som deltager i Triaba Panel Danmark vil du løbende få mulighed for at svare på spørge-undersøgelser
her via nettet - og fortælle os din mening om forskellige ting. Og du får mellem 5 og 30 kr. for hver undersøgelse,du deltager i.

------------------------------------------------------------------------

OpinionsLand

MODTAG BELØNNINGER MED VORES BETALTE ONLINE SPØRGESKEMAER
Hos OpinionsLand får du muligheden for at udtrykke dine meninger om produkter og services, som du bruger i din dagligdag og som interesserer dig. Ved at dele dine synspunkter kan du påvirke virksomheder, og DU er den ekspert, som firmaer og virksomheder leder efter. Meld dig til, og vær med til at forme morgendagens samfund og modtag belønninger for din tid.------------------------------------------------------------------------

Bliv betalt for at tage online undersøgelser - Deltag - e-Research-Global.com

Online betalt undersøgelser medlemskab er gratis!
Vores eneste begrænsning er medlemmer skal være 16 år eller ældre til at deltage i panelet e-Research-Global.com og få betalt for at tage undersøgelser for penge.
Medlemmer af e-Research-Global.com online forbrugerundersøgelse panel har mulighed for at deltage i betalt online undersøgelser, betalt online fokusgrupper og for produkt test.
Når du er udvalgt til en betalt online-undersøgelse, vil vi sendt dig en e-mail invitation for at deltage.For vores e-RG/Elite Panel, et surveyApp er tilgængelig for download.
Medlemmerne er berettiget til at indløse kontante belønninger, når de har tjent $2.00 USD. Vi betaler ved hjælp af PayPal.com. For vores e-RG/Elite Panel, du har brug for 100 point til at modtage kontanter award via Paypal.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

123hjemmeside-Panelet
Sig din mening – og få penge for det! Meld dig til 123hjemmeside-Panelet.
Så kan du nemlig være med til at påvirke fremtidens produkter. Bemærk: Du behøver ikke have en 123hjemmeside for at blive deltager i panelet! En lang række virksomheder, foreninger og institutioner er løbende interesseret i at høre danskernes meninger om forskellige ting. Som deltager i 123hjemmeside-Panelet vil du løbende få mulighed for at svare på spørge-undersøgelser her via nettet - og fortælle os din mening om forskellige ting. Og du får mellem 4,5 og 25 kr. for hver undersøgelse,du deltager i. Det er frivilligt, gratis og nemt. Og du vælger selv,hvor mange undersøgelser som du løbende vil besvare.

------------------------------------------------------------------------

DR Panelet
DR Panelet bruger DR løbende til at vurdere kvaliteten af vores tv- og radioprogrammer samt netindhold. Du kan også være med til at vurdere DRs programmer og netindhold. Du vil modtage ca. 1 - 2 undersøgelser pr. måned og det er altid helt frivilligt om du har lyst til at være med eller ej. Alle, der deltager i vores undersøgelser, deltager i lodtrækninger om forskellige gaver. Vi har gennem tiden blandt andet udloddet gavekort til mange forskellige butikker og selskaber, DVD-afspillere, DAB-radioer, DVD-boxsæt og andre spændende præmier. Du vil blive oplyst om præmiens art i hver enkelt invitationsmail.

------------------------------------------------------------------------

DK-Panelet
Bliv medlem af DK-Panelet! - Sig din mening og vind gavekort samtidig. Du har nu mulighed for at blive medlem af Analyse Danmark online panel DK-Panelet. Som medlem af DK-Panelet inviteres du til at deltage i online-undersøgelser, hvor du blandt andet kan give din mening til kende om aktuelle emner, som bruges til historier i medierne. Samtidigt får du mulighed for løbende at vinde gavekort til Gavekortet.dk - og du bestemmer selv hvor ofte du vil deltage.

------------------------------------------------------------------------

idényts villapanel
idényts villapanel er et uafhængigt, 100% internetbaseret panel med løbende undersøgelser af temaer, der optager villaejere. Villapanelets formål er at øge kendskabet i den danske offentlighed til villaejernes behov, interesser og synspunkter. Som medlem af idényts villapanel, får du mulighed for løbende at give din mening til kende om emner, der er vedkommende for dig som villaejer. Det kan være emner som miljø, vedligeholdelse af hus og have, vold, økonomi, sociale emner, dine boligdrømme – og hvad du synes om idényt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi med hund
Her kan du læse mere om Vi med Hund panelet! Hvorfor har Vi med Hund oprettet et panel?
Vi med Hund arbejder hele tiden på at udvikle sig, og i det arbejde spiller DIN mening en stor og vigtig rolle. Hvor ofte får jeg spørgeskemaer tilsendt? Som medlem af Vi med Hund panelet vil du ca. en gang om måneden modtage små internetbaserede undersøgelser, hvor vi stiller spørgsmål, der dels omhandler hunde generelt og dels magasinet VI MED HUND. Du med i konkurrencen om 5 gavekort til en værdi á 500 kr. hver til www.kattespecialisten.dk

------------------------------------------------------------------------

M3 Panel
M3 Panels formål er at indsamle data til markedsanalyser og opinionsundersøgelser, der efterfølgende bearbejdes af M3 Research A/S. Alle undersøgelser rapporteres på aggregeret niveau og det enkelte panelmedlem vil være 100% anonym.
 
Vi samarbejder med private virksomheder, organisationer, medier og offentlige myndigheder om at gennemføre undersøgelser, og de anvender undersøgelserne til at træffe beslutninger eller til at forudsige, hvorledes produkter eller ydelser vil blive modtaget af potentielle kunder i fald de lanceres på markedet. Brug dine optjente point i panelbutikken. Her kan du vælge mellem hundredevis af varer - f.eks. Til køkkenet, stuen, badeværelsest, DVDer/CDer, Smykker, Spil og meget mer.

------------------------------------------------------------------------

Gratis-Ting.dk –panelet
Sig din mening og få penge for det. Meld dig til Gratis-Ting.dk -panelet. Så kan du være med til at påvirke fremtidens produkter. Du får mellem 4,5 og 25 kr. for hver undersøgelse, du deltager i. Ved deltagelse i panelet tilmeldes du aldrig andre abonnementer eller services. Du optjener alene penge ved at give din mening til kende! Du kan også deltage i panelet, hvis du er under 18 år. Alle kan tilmelde sig og give sin mening til kende gennem Gratis-Ting.dk’s forbrugerpanel. Du vælger desuden selv, hvor mange undersøgelser, du vil besvare.Læs mere om panelet her>>.

------------------------------------------------------------------------

Paid Online Surveys

------------------------------------------------------------------------

Samvirke
Tilmeld dig FDB og Samvirkes webpanel nu. Alle der er tilmeldt vores webpanel deltager automatisk i lodtrækningen om Ørkenens Sønners nye DVD "En sang fra de varme lande", der udkommer den 21. oktober 2008. I gennemsnit vil du blive inviteret til en undersøgelse 6-8 gange om året. Vi ønsker vore læseres vurdering af indholdet i Samvirke. Det kræver ingen specielle kvalifikationer at deltage i webpanelet, du skal blot være over 15 år og have adgang til internettet. Hver gang du er med i en undersøgelse, deltager du i en lodtrækning, hvor du kan vinde forskellige præmier. For hver undersøgelse bliver der trukket lod om om en række præmier blandt deltagerne. Som paneldeltager vil du typisk blive inviteret til at deltage i 6-8 undersøgelser pr. år.

------------------------------------------------------------------------

Mannaz
Vil du være med i Mannaz spørgepanelet? Mannaz gennemfører jævnligt forskellige undersøgelser af en række væsentlige forhold både i erhvervslivet og i samfundet generelt, og vi har besluttet at etablere et panel af personer som gerne vil bidrage til undersøgelserne. I tråd med god samfundsvidenskabelig metode er det vores ambition at skabe et bredt sammensat spørgepanel, som udgør et repræsentativt udsnit af ledere og medarbejdere på det danske arbejdsmarked, både indenfor den private og offentlige sektor. Panelet skal have en størrelse og sammensætning, der gør at deltagerne vil besidde en erfaring og indsigt, der sikrer den størst mulige kvalitet og nuancering af den viden der eksisterer på arbejdsmarkedet i dag. Som panel-deltager vil du i løbet af et år modtage maksimalt fire spørgeskemaer. Du vil hver gang modtage en e-mail med et link til et elektronisk spørgeskema. Du vil ikke være forpligtet til at deltage i en given undersøgelse.

------------------------------------------------------------------------

24panelet
Som panelist i 24panelet vil du løbende få mulighed for at svare på spørgeskemaundersøgelser her via nettet - og fortælle os din mening om forskellige ting. Du får mellem 4,5 og 25 kr. for hver undersøgelse, du deltager i. Det er frivilligt, gratis og nemt. Og du vælger selv, hvor mange undersøgelser du løbende vil besvare. Dette panel må ikke forveksles med 24timers redaktions helt eget panel, hvor redaktionen efter forudgående accept kan ringe og spørge redaktionspanelet om forskellige emner til redaktionelt brug.


------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,------------------------------------------------------------------------© Copyright 2009 - 2011 Betalte undersøgelser i Danmark. All Rights Reserved.