::Forside
::Om markedsundersøkelser
:: Triaba Panel
:: Triaba på Facebook
::Norske sider
::Svenske sider
::Danske sider
::Finske sider
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::Internasjonale sider
::Mystery shopping
::Jobbe med markedsføring?
::Produkttesting
::Lag egen nettside
::Les e-post - bli betalt
::Andre tips
::Kontakt


Betalte spørreundersøkelser i Norge 6--------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7--------------------------------------------------------------------------------


Å være medlem av et konsumentpanel innbærer at du fra tid til annen blir bedt om å svare på en undersøkelse på web eller via e-post. Spørsmålene handler om dine innkjøp og din innstilling til ulike varer. Du velger selv sagt selv hvilke og hvor mange undersøkelser du ønsker å besvare, og du kan når som helst melde deg ut av panelet. Dagbladet.no og 123spills spillpanel er et samarbeid mellom Dagbladet.no og Cint AB (Consumer Intelligence) Du tjener penger hver gang du besvarer en undersøkelse. Betalingen varierer etter lengden på undersøkelsen, men vil normalt ligge mellom 4 og 28 kroner. Dette utbetales via en konto hos PayPal. Når du har fylt ut skjemaet på denne siden vil du få tilsendt midlertidig innloggingsinformasjon. Med denne kan du til enhver tid sjekke din saldo på hjemmesidene til PayPal. Videre kan du via innloggingslenke på toppen av denne siden til enhver tid få oversikt over hvilke undersøkelser du har deltatt i, og hva du har tjent på dette.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E24
Bli med i E24s leserpanel
Vi ønsker dine synspunkter for å gjøre E24 til et bedre nettsted. Bli med i E24s leserpanel og vinn flotte premier. Dersom du blir med i panelet vil du av og til motta en e-post hvor vi stiller spørsmål om E24.no, og spesielt annonsene på E24. Du klikker raskt igjennom spørsmålene og samler poeng som kan veksles inn i ulike premier, blant annet gavekort, abonnement på diverse blader og magasiner, og sponsing av diverse frivillighetsorganisasjoner. Registrer deg her. Vi benytter selskapet RAM i Stockholm til gjennomføring av undersøkelsen, og du vil selvfølgelig være anonym. RAM gjør tilsvarende undersøkelser for nettsider, aviser og magasiner over hele verden, og er ledende innen sitt felt i Norden.

--------------------------------------------------------------------------------

Agderposten
Vi vil gjerne vite hva du synes om Agderposten!

Avisen skal dekke behovet for både nyheter, underholdning og annonser. Vi trenger deres tilbakemeldinger for å lage en enda bedre avis. Blir du med i vårt elektroniske leserpanel, vil du av og til motta en spørreundersøkelse på e-post, hvor du svarer på spørsmål om artikler og annonser. Du velger selv hvilke undersøkelser du vil svare på og premieres med poeng som du senere kan bytte inn i premier. Kanskje blir det du som vinner et reisegavekort?

Du velger selv når du vil trekke deg fra panelet. Vil du bli med? Registrer deg her

--------------------------------------------------------------------------------

Harstad Tidende
Hver gang du er med i undersøkelsen får du poeng som teller med med i trekningen av et reisegavekort på kr 5 000,-. Vi deler ut to reisegavekort i året. Blir du med i panelet sender vi deg fra tid til annen noen spørsmål om annonsene og det redaksjonelle innholdet i avisen. Det er opp til deg om du vil svare eller ikke. Når du har tid, klikker du deg raskt gjennom spørsmålene og samler samtidig poeng. Du trekker deg fra panelet når du selv måtte ønske det. Din oppfatning er viktig for oss. Den danner grunnlag for våre daglige bestrebelser på å lage en så god avis som mulig.

--------------------------------------------------------------------------------


Si din mening - bli med i vårt leserpanel
Dine meninger er viktige for oss. Vi ønsker å vite mer om hvordan redaksjonelt stoff og annonser leses og oppfattes, slik at vi kan gi dere som bruker våre kanaler et bedre tilbud. Derfor inviterer vi deg til å være med i vårt nettbaserte leserpanel. I tillegg til ordinære premier, trekker vi hvert halvår en vinner av et reisegavekort pålydende kr. 10.000. Det er såre enkelt: Velger du å bli med i leserpanelet, får du av og til noen spørsmål om våre kanaler på nettet. Disse klikker du deg raskt gjennom, samtidig som du tjener poeng som du etterhvert kan bruke til å løse ut hyggelige bonusprodukter. Det spiller ingen rolle om du leser avisen sjelden eller ofte, ei heller om du er abonnent eller ei. Det er kun din ærlige mening som avisleser vi er ute etter. >> Meld deg på ved å klikke her! << Hyggelige bonusprodukter og trekning av to reisegavekort i året (a kr. 10 000,-) Du får poeng pr. test du gjennomfører, og med nok poeng kan du blant annet velge mellom flakslodd, sportsbag, ryggsekk, paraply og Matåret. Du kan også velge å donere til Røde Kors.

--------------------------------------------------------------------------------

Kapital
Kapital er, og skal være, Norges største og viktigste tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Vi har gode artikler og gode annonser, og ønsker dine synspunkter rundt begge deler.

I den forbindelse søker vi flere deltakere til vårt leserpanel. Som paneldeltaker vil du jevnlig motta spørre-undersøkelser på e-post fra oss. Undersøkelsene tar 5-10 minutter og gir deg bonuspoeng du kan veksle inn i bøker.

Som nytt medlem i panelet gir vi deg en valgfri bok fra vårt sortiment i velkomstgave.Meld deg inn på Leserpanel for Kapital

--------------------------------------------------------------------------------

Leserpanel HjemmePC
Bli med i HjemmePC leserpanel,og si din mening om bladet.Du vil få tilsendt en leserundersøkelse etter hver utgivelse. Registrer deg og bli med i trekningen av flotte premier. Vinn bla en Zen Stone Plus Speaker 2GB mp3spiller,web kamera, XBOX spill og filmer.

--------------------------------------------------------------------------------


Bli medlem i vårt webpanel TellUs!
I utviklingen av nye og forbedrede produkter for Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) og Ren Intermitterende Dilatasjon (RID) er dine synspunkter viktige for oss. I den forbindelse ønsker Astra Tech å invitere deg til å delta i vårt webpanel TellUs. 
Som medlem av panelet blir du bedt om å delta i et antall internettbaserte undersøkelser som berører din mening om ulike RIK-relaterte spørsmål. Først vil vi be deg fylle ut kontaktopplysninger, opplysninger om alder og kjønn samt noen opplysninger knyttet til ditt bruk av kateter. Dine personopplysninger vil ikke bli koblet til dine svar. Du kan også når som helst gi Astra Tech beskjed om at du ikke ønsker å delta i flere spørreundersøkelser. Når du har registrert dine personlige data, vil du motta en liten velkomstgave og ved årets slutt deler vi ut en gave som takk for at du har svart på spørreskjemaene vi har sendt deg i løpet av året.

Tellus henvender seg til deg som regelmessig tømmer blæra eller dilaterer urinrøret ved hjelp av engangskateter, er over 18 år eller er pårørende for mindreårig som benytter engangskateter til å tømme urinblæra. Dine svar er alltid anonyme. For å delta i undersøkelsen må du ha en e-mail adresse.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens it
For å utvikle Dagens it videre ønsker vi å dokumentere hvordan annonser og artikler i avisen leses og oppfattes. I tillegg ønsker vi å dele kunnskap med våre annonsører om hvordan man oppnår best mulig effekt av annonseringen i avisen. Derfor starter vi nå opp med et nettbasert leserpanel og inviterer deg til å være med. Det er veldig enkelt å være med i leserpanelet: Du vil av og til få tilsendt en mail med link til en side hvor vi stiller spørsmål om annonsene og det redaksjonelle innholdet i avisen. Disse klikker du deg raskt gjennom, samtidig som du tjener poeng som du etter hvert kan bruke til å løse ut hyggelige bonusprodukter.Du svarer på spørsmålene når du selv vil og har tid, og kan selvfølgelig trekke deg fra panelet når du selv måtte ønske det. > Klikk her for å melde deg på < På forhånd takk og velkommen til vårt leserpanel!

--------------------------------------------------------------------------------

Sveapanelen
Sveapanelen er et forbrukerpanel der nettopp du kan være med og påvirke. Ved å delta i undersøkelser om kommunikasjon, reklame, produkter, forbrukerartikler og medier, kan du påvirke samtidig som du får økonomisk godtgjørelse. Nå søker vi enda flere medlemmer til vårt panel. Det tar bare rundt et minutt å komme i gang.


--------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7--------------------------------------------------------------------------------


© Copyright 2009 - 2011 Betalte spørreundersøkelser på nett 6 - Tjen penger på markedsundersøkelser. All Rights Reserved. Privacy Policy