::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact


Betalte undersøkelser

Betalte spørreundersøkelser i Norge, side 2--------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7--------------------------------------------------------------------------------

MeningsTorget Flagg Norge

Fullfør våre spørreundersøkelser på nett og bli belønnet!
Du kan påvirke produkter og tjenester du bruker i det daglige. Vi setter deg i kontakt med bedrifter og selskaper som trenger dine tilbakemeldinger og som ønsker å høre fra deg. Del dine meninger og utgjør en forskjell! Våre undersøkelser er lønnsomme. Vi belønner deg for innsatsen og gir deg muligheten til å tjene penger via PayPal eller gavekort fra kjente merkevarer som CDON.COM, Zalando, H&M og mange fler. Valget er ditt.------------------------------------------------------------------------

Sample Unite
Start tjene penger på kunnskapen din – det tar bare 30 sekunder å komme i gang.
få muligheten til å tjene penger ved å svare på online spørreskjemaer.
Dine svar har en direkte innvirkning på hvordan selskapers produkter og tjenester blir i fremtiden i Norge.
Betaling er mellom 25 og 4,5 kroner per undersøkelse – og hvis du skulle ville avslutte medlemskapet ditt, kan du alltid annullere igjen.
Betaling er mellom 25 og 4,5 kroner per undersøkelse – og hvis du skulle ville avslutte medlemskapet ditt, kan du alltid annullere igjen.
Vi vil aldri dele din personlige informasjon (som e-post) til andre.

--------------------------------------------------------------------------------

Datadiggers Norge
For enhver nettbasert spørreundersøkelse du fullfører får du penger direkte inn på din medlemskonto. Summen du tjener er avhengig av den estimerte lengden på intervjuet, og det vises alltid i hver spørreundersøkelse invitasjonsbrev vi sender til deg per E – post. Vennligst husk at det er kun fullførte spørreundersøkelser som belønnes. Det kan være at du ikke er kvalifisert for en viss undersøkelse, i så fall får du ikke en belønning. Vi streber alltid etter å sende deg undersøkelser som passer din profil. Derfor er det viktig at profilen er oppdatert til enhver tid.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E-Research-Global
Betalte Undersøkelser Panelet - Norge

Betalte undersøkelser medlemskap er gratis!
Vår eneste begrensningen er medlemmer må være 16 år eller eldre for å bli med i e-Research-Global.com panelet og få betalt pengar for å ta undersøkelser.
Medlemmer av e-Research-Global.com online forbrukerundersøkelse panel har muligheter til å delta i betalte spørreundersøkelser, betalt online fokusgrupper, og nye produkt-testing. Vi leverer også elektroniske undersøkelsen prøver til partnere, noe som gir deg flere betalte spørreundersøkelser som bedrifter, akademikere og forskning bedrifter trenger og bruke dine meninger for å forbedre produkter og tjenester.
Når du blir valgt for en betalt online undersøkelse, vil vi sendt deg en e-postinvitasjon for å delta. For vår e-RG/Elite Panel, surveyApp er tilgjengelig for nedlasting.
For en fullført undersøkelse fra oss, vil du bli betalt penger (kontanter) som belønning sendt til deg ved hjelp av PayPal.com. Kontanter betalingsbeløp vil variere fra undersøkelse til undersøkelse, avhengig av tid og vanskelighetsgrad av den elektroniske undersøkelsen. For vår e-RG/Elite Panelet, trenger du 100 poeng for å motta kontant belønning via PayPal.

--------------------------------------------------------------------------------

Shearthly
SI DIN MENING. HJELP NORSKE MEDIEHUS OG SELSKAPER FORSTÅ SAMFUNNET MOT BETALING.
Ved å svare på undersøkelser tjener du mellom 1-40 kr avhengig av lengden på undersøkelsen. Normalt vil du få betalt mellom 5 til 15 kr for hver spørreundersøkelse fra shearthly panel.

--------------------------------------------------------------------------------

Faktum Markedsanalyse
Faktum Markedsanalyse er et mellomstort analysefirma. Vi har foretatt markedsundersøkelser i mer enn 30 år. Faktum tilbyr alle typer undersøkelser. Vi vektlegger rask igangsetting og hurtig rapportering etter at feltarbeidet er ferdig. Faktum tilbyr alle tilgjengelige metoder: Telefon, personlig intervju, postal, webintervju, fokusgrupper. Faktum har etablert og drifter 3 paneler: Forbrukerpanel (familier/"et Norge i miniatyr"), -Ungdomspanel (8-18 år), - Proff brukere (kjøkkensjefer, kokker, etc.)

Forbrukerpanel
Faktum har etablert sitt eget forbrukerpanel. Det består av ca. 500 familier og representerer et Norge i miniatyr. Panelet er stadig i utvikling ved at 'gamle' familier går ut og nye kommer til. Vi benytter panelet hovedsakelig til test av produkter. Oppdragsgiver definerer produktets målgruppe, - vi trekker et utvalg som tilfredsstiller disse kriteriene. Produktet deles ut til et utvalg familier og brukes som en naturlig del av familiens husholdning. Familiene fyller ut et testskjema som returneres. En test i et forbrukerpanel er det nærmeste man kommer "virkeligheten", iden produktet blir en naturlig del av familiens forbruk. I panelet har vi opp gjennom årene testet 1000-vis av produkter innen mange ulike kategorier: Middager, sjokolade, is, snacks, pastiller, kaffe, pålegg, pizza, cerealier, møbler, klær, kjeks, brød, kaker, alle typer drikker, dressinger, vaskemidler, grønnsaker, ferdigretter, papirvarer, ++.

Barn og ungdomspanel Benyttes når produktet du vil teste henvender seg til aldersgruppen 8-18 år.

Spesialpanelene består av spesielle målgrupper, f.eks. hund/katteeiere, diabetikere, forretningsreisende, storbrukere av hurtigmat, osv.

Faktum Markedsanalyse rekrutterer ikke gjennom nettsiden sin. Du kan imidlertid sende en e-post til dem og spørre om de trenger flere personer til noen av panelene.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M3 Panel
Velkommen til M3 Panel A/S - Stedet hvor du kan si din mening!
M3 Research har spesialisert seg i å gjennomføre undersøkelser på Internettet. Vår målgruppe er helt vanlige mennesker som vi spør om deres mening i forhold til ulike emner. Undersøkelsene dreier seg f.eks. om din holdning til eksisterende eller nye produkter, reklamer – både trykte reklamer og TV-reklamer, aktuelle emner - sunnhet, politikk, sport etc. Din mening gir oss verdifull kunnskap som vi kan jobbe videre med. Som takk for hjelpen sparer du opp poeng som kan bruke til gaver i panelbutikken eller i våre halvårlige loddtrekninger. Det er absolutt ingen omkostninger forbundet med å være medlem og du vil aldri motta uoppfordrede e-poster. Bruk dine opptjente poeng i panelbutikken. Her kan du velge blant hundrevis av varer, f.eks. Til kjøkkenet, stuen, badet, DVD-er/CD-er, Smykker 

--------------------------------------------------------------------------------

ACNielsen
Vær med i vårt panel. Liker du å si din mening, og vil du være med å påvirke? Da bør du melde deg på vårt internettpanel, slik som 110 000 andre i de nordiske landene allerede har gjort. Du vil jevnlig få tilsendt e-poster med invitasjoner om å delta i undersøkelser som vi gjennomfører for en rekke virksomheter og organisasjoner. Temaene er veldig forskjellige, men felles for alle undersøkelsene er at resultatene blir brukt til å treffe viktige beslutninger.
Du velger selv fra gang til gang om du vil delta i undersøkelsen, og kan til enhver tid avmelde deg igjen. Hver gang du har deltatt i en av våre undersøkelser, har du muligheten til å vinne et gavekort til Universal, og hver måned trekker vi lodd om 5 gavekort til en verdi av 500 kr blant alle nye medlemmer. The Nielsen Company er en av verdens største analysevirksomheter og utfører undersøkelser med vekt på høyt kvalitet for noen av de største virksomhetene i verden. Du kan lese mer på www.dk.nielsen.com. Hvis du har spørsmål, kan du sende dem via e-post til paneldk@nielsen.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7--------------------------------------------------------------------------------


© Copyright 2009 - 2018 Betalte spørreundersøkelser på nett 2 - Tjen penger på markedsundersøkelser. All Rights Reserved.