::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact
Betaalde enquêtes

Betaalde online-enquête--------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,--------------------------------------------------------------------------------

Triaba Panel

Verdien geld door deel te nemen in het Triaba panel!
Vertel wat u denkt - en laat me hiervoor betalen! Als deelnemer aan ons panel heeft u de mogelijkheid om toekomstige producten en diensten te beïnvloeden. En dit is niet alles. U wordt ervoor betaalt om uw mening te geven. Het exacte bedrag hangt af van de lengte van de enquête, maar normaal gesproken ligt dit tussen de € 0,5 - € 4,0 per enquête.

--------------------------------------------------------------------------------

Betaalde Online Enquêtes - Registreer e-Research-Global.com
Online enquête voor geld lidmaatschap is gratis!
Onze enige beperking is de leden moet 16 jaar of ouder.
De leden van de e-Research-Global.com online consumentenonderzoek panel de kans krijgen om deel te nemen aan betaalde online enquêtes, betaalde online focusgroepen, en nieuwe testen van het product. Wij leveren ook online enquête monsters naar partners, waardoor u extra betaalde enquêtes.
Als u geselecteerd bent voor een betaalde online enquête, zullen wij u een e-mail sturen met een uitnodiging om deel te nemen. Voor de e-RG/Elite Panel, een surveyApp is beschikbaar voor downloaden.
Leden kunnen hun cash beloningen laten uitbetalen zodra ze $2.00 USD verdiend hebben. We betalen via PayPal.com. Voor het e-RG/Elite Panel, moet men 100 punten hebben om een cash beloning te ontvangen via PayPal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinionate
Welcome to Opinionate, a fresh concept in Online Opinion Polls. We believe you, the respondent, are key to our success. Our focus is on keeping you happy. We offer a wide range of interesting surveys and payout once your account balance reaches €15. Once you’ve registered, you’ll start receiving invitations to participate in our paid surveys. Our paid surveys cover a wide range of interesting topics and offer you the perfect opportunity to express your views while earning money. We offer a Cash Payment as a 'thank you' for your partipation in our surveys. Payments are made via PayPal, the global leader in online payments. Earn up to €10.00 for each survey you participate in. We will reward you with €0.35 for each new recruit that takes up your invitation. Note that there is a maximum of 10 referrals per member.

--------------------------------------------------------------------------------

GlobalTestMarket
Als lid van GlobalTestMarket willen we niet enkel uw mening horen, we belonen u er ook voor! Inschrijven en betaalde online enquêtes over de volgende onderwerpen ontvangen is gratis:

  • Films
  • Restaurants
  • Auto's
  • Consumentenproducten
  • Recente gebeurtenissen
  • Vele andere onderwerpen die u interesseren!

Help bedrijven met hun marktonderzoek


De betaalde online enquêtes die u invult beïnvloeden rechtstreeks de ontwikkeling van producten en diensten van topbedrijven. Maak vandaag het verschil door uw mening te delen en bepaal mee wat in de toekomst op de markt komt.

Verdien geld


GlobalTestMarket beloont u met MarketPoints voor elke online enquête die u aflegt. In tegenstelling tot de meeste bedrijven die u enkel laten deelnemen aan loterijen die u nooit wint, ontvangt u geld voor elke online enquête die u aflegt, zelfs als u uiteindelijk niet in aanmerking komt om deze in te vullen. Zodra u $50 USD aan MarketPoints hebt verdient, kunt u uw saldo opnemen en sturen we u een persoonlijke cheque.

--------------------------------------------------------------------------------

OpinieLand
Welkom bij OpinieLand. Bij OpinieLand staat jouw mening centraal. De overheid, bedrijven en publieke organisaties zijn altijd geïnteresseerd in jouw mening en die van je medeconsument. Zo kunnen zij hun producten en diensten verbeteren en ze zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen en behoeften van consumenten!
OpinieLand onderzoeken geven deze organisaties de kans om erachter te komen wat jij vindt. Daarmee krijg je de kans om belangrijke beslissingen direct te beïnvloeden. Bovendien krijg je de mogelijkheid producten te beoordelen die nog niet op de markt zijn. Je bent dus als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waardevolle Mening
Word beloond voor uw mening!
Waardevolle Mening beloont u voor deelname aan marktonderzoek. Voor elk onderzoek dat door u voltooid wordt verhoogt (en niet verhoogd) Waardevolle Mening uw account met tussen de €2 en €5 per onderzoek. Wanneer uw saldo €10 bereikt belonen wij u met één van de onderstaande bekende waardebonnen. Waarom zou u uw mening niet te gelde maken? Het enige dat u hoeft te doen is het beantwoorden van de vragen op de volgende pagina's - het is zo eenvoudig, en het zou niet meer dan twee of drie minuten moeten vergen!

--------------------------------------------------------------------------------

PanelWizard
PanelWizard streeft naar een zo getrouw mogelijke representatie van de Nederlandse bevolking. Daarom nodigen we actief mensen uit zodat alle groepen vertegenwoordigd zijn.
Dat gebeurt op vier manieren:
uitnodigen van respondenten bij bestaand onderzoek (60%), vriendenwerving (20%), mailings en e-mailings (10%), aanmeldingen op onze site (10%).
De PanelWizard is een groep mensen die een exacte afspiegeling is van de Nederlandse consumentenmarkt. De PanelWizard wordt ingezet bij marktonderzoek en geeft zodoende informatie aan deelnemende bedrijven. Zij kunnen dankzij deze informatie hun producten beter afstemmen op de wensen van de klanten. En voor wat hoort wat. Daarover leest u alles bij ‘beloning’. Leden van de PanelWizard krijgen per vraag een beloning van: € 0,10 (per vraag). Daarmee bouwt u op eenvoudige wijze een leuk spaarpotje op. Daarnaast zijn er bedrijven die graag producten bij de PanelWizard willen testen. Als u daaraan meewerkt kunt u dus gratis producten proberen en testen. Een nieuwe thuismaaltijd bijvoorbeeld, of een DVD-speler.

--------------------------------------------------------------------------------

Ciao Surveys
Bedrijfsleiders betalen voor jouw mening! Welkom bij de nieuwe Ciao Surveys Nederland website. Word lid, ontvang betaalde enquêtes en probeer onze nieuwe website als eerste uit!
Vertel bedrijven wat je van hen en hun producten verwacht
Beïnvloed hun beslissingen door betaalde enquêtes in te vullen over reizen, hobby's, websites, voeding en vele andere onderwerpen!
Verdien tot €5 voor elke enquête die je invult!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ruigrok Netpanel
Vind je het fijn om je mening te geven? Dan verwelkomen we je graag in de NetPanel Adviesraad, het leukste panel van Nederland. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar kritische mensen die er niet voor schuwen anderen van advies te voorzien. Wij mailen je regelmatig waarbij we je uitnodigen een vragenlijst in te vullen.

Je privacy is uiteraard gegarandeerd volgens de wet bescherming Persoonsgegevens. Het invullen van een vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Opmerkingen kun je aan het eind van de vragenlijst kwijt. Na het invullen en versturen van de lijst zit je automatisch in ons respondentenbestand en ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Om je medewerking aan een onderzoek te vragen, nemen we via e-mail contact met je op. Elke keer dat je deelneemt maak je kans op een attentie. Na afloop van het onderzoek kan je een terugkoppeling van de resultaten verwachten.

--------------------------------------------------------------------------------

EénVandaag Opiniepanel


Welkom bij het EénVandaag Opiniepanel
Via het EénVandaag Opiniepanel kunt u regelmatig uw mening geven over actuele onderwerpen. U kunt zich aanmelden door enkele basisgegevens in te vullen. Hierna ontvangt u regelmatig onze enquêtes via de e-mail. De enquêtes zijn anoniem en niet te koppelen aan uw identiteit. De uitslagen van de enquêtes worden bekend gemaakt in de uitzendingen van EénVandaag en via deze website.

--------------------------------------------------------------------------------

MeMoPanel


MeMo² beheert het MeMoPanel, bestaande uit ruim 150.000 panelleden. Het beheer van een eigen panel komt zowel de kwaliteit als de betrouwbaarheid van online onderzoek ten goede. MeMo² werft continu nieuwe panelleden via de grootste online uitgevers van Nederland. Hierdoor bevat het MeMoPanel intrinsiek gemotiveerde panelleden welke een brede, representatieve afspiegeling van de Nederlandse samenleving vormen. MeMo² heeft continu inzage in de profielkenmerken van de panelleden uit het MeMoPanel.

--------------------------------------------------------------------------------

Stadspeil


Stadspeil heeft een eigen online panel van Amsterdammers. Op dit moment zijn 671 Amsterdammers lid van Stadspeil Amsterdam. Panelleden krijgen regelmatig een uitnodiging per e-mail toegestuurd voor deelname aan onderzoek over Amsterdam. Onderzoeken gaan altijd over zaken die Amsterdam op dat moment in hun greep houden.

Sparen voor goede doelen
Naast de mogelijkheid voor panelleden om hun mening te geven, sparen zij ook voor goede doelen. Op een verantwoorde manier ondernemen is namelijk één van de prioriteiten van Stadspeil. Op dit moment ondersteunt Stadspeil de volgende goede doelen.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,--------------------------------------------------------------------------------

© Copyright 2009 - 2018 Nederland - Betaalde online-enquête. All Rights Reserved.