::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact
Betaalde enquêtes

Betaalde online-enquête 3--------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,--------------------------------------------------------------------------------


Aanmeldingsformulier Mystery Shopper
Om voor ons te kunnen werken, heeft u in ieder geval een geldig e-mail adres nodig. Onze communicatie verloopt voornamelijk per e-mail. Daarom is het zeer belangrijk dat u bij verandering van uw e-mail adres ons daarvan ook op de hoogte stelt! Wij verzoeken u onderstaand formulier volledig en naar waarheid in te vullen. Dit is noodzakelijk omdat wij op deze manier een goede selectie kunnen maken in onze database. U bent als mysteryshopper alleen goed inzetbaar als wij er van overtuigd zijn dat uw gegevens juist zijn en wij volledig op u kunnen vertrouwen. Anderzijds verzekeren wij u dat uw gegevens vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden beschikbaar worden gesteld. Nadat u het onderstaande formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons per e-mail verdere informatie en een samenwerkingsovereenkomst die u hier vast kunt inzien. Deze dient u te ondertekenen en aan ons terug te sturen (via de post of fax).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Marintel is een marktonderzoeksbureau dat éérst met u meedenkt of de onderzoeksvraag die u stelt in uw situatie wel de beste vraag is die u stellen kunt. Wij schakelen bovendien ter zake kundige en communicatief vaardige mensen in om namens u de doelgroep naar haar mening te vragen. Ondertussen zitten wij dicht op het onderzoek en zetten wij, met onze ervaring en expertise, alles op alles om een onderzoek uit te voeren dat voor uw organisatie méér meerwaarde heeft

--------------------------------------------------------------------------------

OpinionBar
Het verschil dat OpinionBar maakt: we zorgen ervoor dat uw stem wordt gehoord!
Elk jaar geven miljoenen mensen via OpinionBar hun mening en vertellen de grote organisaties wat ze vinden van hun producten, dienstverlening, websites en reclame. De leden van OpinionBar hebben een groot aantal bekende merken van advies gediend, zoals Philips, MSN, Sara Lee, Canon, Heineken, Microsoft, PepsiCo, Nike, eBay, UNICEF, WWF en Yahoo.
Voor elk onderzoek dat u afrondt, krijgt u tussen USD 1,00 en USD 10,00 op uw account. Zodra uw saldo voldoende is om een betaling aan te vragen, kunt u bepalen of u het geld zelf wilt ontvangen of wilt schenken aan een van de goede doelen die door OpinionBar worden ondersteund. In tegenstelling tot andere bedrijven krijgt u van ons een financiële vergoeding, geen waardebonnen. Het is uw geld en u bepaalt zelf wat u ermee doet.

--------------------------------------------------------------------------------

Mobiel Centre
Mobiel Centre Marktonderzoek is een veldwerkorganisatie, die zich bezig houdt met het uitvoeren van marktonderzoek: wij zijn degenen die u aanspreken op straat, in de winkel, via de telefoon en sinds kort ook via een bericht in uw mail-box. Ons enige doel is uw mening over bepaalde zaken te vragen. Wij verkopen dus niets maar willen graag van alles van u weten! Voor uitgebreidere informatie, mocht u onze bedrijfs-website nog niet hebben bezocht: www.mobielcentre.nl

Het Mobiel Panel is een consumenten panel van Mobiel Centre Marktonderzoek B.V.. Mobiel Centre is een veldwerkspecialist en biedt veldwerk aan in de ruimste zin van het woord. De opdrachtgevers komen dan ook uit diverse sectoren. Mobiel Centre heeft test locaties im Utrecht , Almere en Eindhoven

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


StemPunt is een landelijk onderzoekspanel met al meer dan 100.000 leden in Nederland. Doe mee, geef je mening! StemPunt voert in Nederland onderzoeken uit naar de meest uiteenlopende onderwerpen. Geef jouw mening over producten en diensten van bedrijven, over het werk van overheidsinstellingen, over maatschappelijke kwesties zoals het milieu, inkomensverdeling, politiek en nog veel meer.

--------------------------------------------------------------------------------


Online onderzoeksbureau Multiscope voert regelmatig marktonderzoek uit onder internetgebruikers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe deelnemers. Deelname biedt u vele voordelen: Deelname biedt u de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op belangrijke beslissingen die organisaties moeten maken. Sneak preview. Regelmatig vragen wij u om uw mening over nieuwe producten en diensten, nog voordat ze op de markt geïntroduceerd zijn. U kunt OpinionPoints sparen, die u voor artikelen uit onze cadeaushop kunt inwisselen.

U kunt leuke prijzen winnen. Registreer uzelf nu vrijblijvend als panellid van Multiscope en geniet van alle voordelen. U bent niet verplicht om aan alle onderzoeken waarvoor u uitgenodigd wordt, deel te nemen. U kunt vrij kiezen aan welke onderzoeken u wel en niet deelneemt.

--------------------------------------------------------------------------------


Als Distrifood Winkelierspanellid neemt u één keer per maand deel aan een online onderzoek, waarvoor u per email een uitnodiging ontvangt. U beantwoordt circa 6 vragen per maand met een maximum van 10 vragen. De eerste twee vragen zijn iedere maand gelijk, de overige vragen gaan over actuele onderwerpen/nieuws. Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en worden anoniem behandeld.

Wilt u meedoen aan het winkelierspanel?

Vul dan hieronder uw e-mailadres en vervolgens het registratieformulier in. Dit kost u slechts enkele minuten. Bij het eerstvolgende onderzoek ontvangt u automatisch een uitnodiging per e-mail.

--------------------------------------------------------------------------------

AsqY Online

Om u te kunnen verwelkomen als panellid van AsqY Online.nl, willen we u graag een aantal vragen stellen over uw persoonsgegevens en over uw achtergrond en interesses.

Zodra u de vragen heeft beantwoord, klikt u op 'verzenden'. Uw gegevens worden in ons systeem opgeslagen. Als u wordt geselecteerd voor een onderzoek, ontvangt u via de e-mail een uitnodiging.

Alle door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt om u uit te nodigen voor enquêtes of interviews en om u beloningen of proefproducten toe te zenden. AsqY Online.nl garandeert uw anonimiteit; de antwoorden die u geeft in toekomstige enquêtes en interviews zullen niet worden gekoppeld aan uw persoonsgegevens of worden verstrekt aan opdrachtgevers. Ook zullen uw persoonsgegevens niet worden verkocht of gebruikt voor marketingdoeleinden.

--------------------------------------------------------------------------------

BlauwNL
Geeft u graag uw mening en wilt u meewerken aan het verbeteren van producten en diensten die door miljoenen Nederlanders gebruikt worden? Door mee te doen aan de onderzoeken van BlauwNL zorgt u ervoor dat uw ideeën bij de juiste mensen terecht komen.
» Maak kans op fantastische prijzen
» Steun uw favoriete goede doelen
» Ontdek nieuwe producten en diensten voor ze op de markt verschijnen!
» Krijg inzicht in uw kijk op de wereld èn die van anderen

--------------------------------------------------------------------------------


Doe mee met het Digipanel. Lijkt het u leuk om mee te helpen met online onderzoek, waarbij uw mening telt? Doe dan nu mee met het Digipanel! Het is leuk, gemakkelijk, kost niet veel tijd en er wordt iets met uw mening gedaan!

Als u meedoet met het Digipanel krijgt u één keer per kwartaal een vragenlijst via Internet voorgelegd. Het invullen van deze vragenlijst kost nooit meer dan 10 minuten. De eerste 500 nieuwe aanmeldingen maken kans op een half jaar lang gratis meespelen in de Postcodeloterij!

Meld u hier aan bij het Digipanel


--------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------© Copyright 2009 - 2011 Nederland 3 - Betaalde online-enquête. All Rights Reserved. Privacy Policy