::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact


Betaalde enquêtes

Betaalde online-enquête 8--------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,--------------------------------------------------------------------------------

ACNielsen Nederland - Doet overal ter wereld onderzoek naar de verkopen van de detailhandel aan de consument. Nederlandse vestiging in Amsterdam. Maakt sinds begin 2001 deel uit van het internationale media-en informatieconcern VNU.

Blauw Research - Gespecialiseerd in de kerncompetenties business performance, marketing & market intelligence, corporate communication en beleid in de publieke sector.

Blick Marktonderzoek B.V. - Gespecialiseerd in uitvoeren van toegepast onderzoek naar tevredenheid, communicatie, imago en behoeften.

Bureau Starline - Richt haar kennis en activiteiten voor 95% op de Nederlandse markt voor motorbrandstoffen.

--------------------------------------------------------------------------------

C&S Research - Full-service marktonderzoeksbureau. Levert methodologisch onderbouwd onderzoek op maat.

Censydiam - Onderzoeksbureau met vestigingen door heel Europa, Afrika en Azië. Richten zich vooral op kwalitatief consumentenonderzoek met technieken als strategische psychodynamic mapping, indivudele diepteinterviews en groepsgesprekken.

Centraal Bureau voor de Statistiek - Informatie over de organisatie, over het maken van statistieken en nieuws uit CBS-projecten. Via Statline zijn online bepaalde statistieken beschikbaar.

De Vos & Jansen Marktonderzoek - Een onafhankelijk, fullservice marktonderzoekbureau. Aangesloten bij de branchevereniging van marktonderzoeksbureau's (MOA).

Effectory B.V. - Richt zich volledig op medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en managementrapportages.

Essensor - Dit bedrijf verzorgt het sensorisch product- en consumentenonderzoek van levensmiddelen. Daarnaast geeft men advies en verzorgt panelselecties met de bijbehorende trainingen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FieldForce - Zelfstandig agentschap voor het verzamelen van gegevens voor marktonderzoek, gespecialiseerd in kwantitatieve en kwalitatieve enquêtes.

Foodstep - Onderzoeksbureau voor de bedrijfskolom van de foodservice. Actief voor horeca, catering, zorg, grossiers en producenten.

Forum Marketing Research - Specialist in business-to-business onderzoek voor onder andere accountants, assurantie tussenpersonen, inkopers, elektrotechnische installateurs, notarissen, P&O managers en zelfstandige ondernemers.

Found Marketing Research - Kwantitatief opinie- en marktonderzoek waaronder merkvoorkeur, image-onderzoek, instrumenteel onderzoek, recall onderzoek en home-use-testing.

GfK PanelServices Benelux - Gespecialiseerd in consumentenpanels. Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen: ConsumerScan en ConsumerScope. In Nederland bestaat het bedrijf 40 jaar, met een historie vanuit de fast moving consumer goods. Bedrijfsonderdeel Intomart gfk is bekend van de kijk- en luistercijfers voor Nederlandse omroepen. Voeren kwalitatief, kwantitatief, telefonisch, schriftelijk, panel- en internetonderzoek uit.

Hanniebal Marketing & Research - Marketing research bedrijf. Combineert onderzoek, marketing en communicatie met praktische uitvoerbaarheid.

Heskes & Partners - Houdt zich bezig met kwalitatief (d.w.z.: kleinschalig) onderzoek en is opgericht in 1993. Het onderzoek vindt plaats door middel van diepteinterviews of groepsdiscussies.

IBT Marktonderzoek - Opgericht in 1985 onder de naam Instituut voor Beurzen en Tentoonstellingenonderzoek met als specialisme onderzoek op evenementen zoals vakbeurzen, consumentenbeurzen, tentoonstellingen, congressen en concerten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

InnFocus - Onderzoekt klanttevredenheid in de hospitality branche. Met Market Vision ondersteunt het bedrijf meer dan 100 hotels over de hele wereld met informatie op het gebied van klanttevredenheid en loyaliteit.

Intelligence-group.nl - De Intelligence Group is een onderzoek- en adviesbureau.

Ithaka - Media onderzoek en adviesbureau. Richt zich vooral op print-en elektronische media.

IvoMar Marktonderzoek - Specialist in productonderzoek voor fast moving consumer goods. Onder andere testen van product, smaak, prijs, verpakking en concept.

Magis Marktonderzoek - Thuis in alle methoden en technieken voor marktonderzoek.

Marintel - Gespecialiseerd in de gezondheidszorg en kleine overheden.

MarketResponse - Gestart in 1985 en inmiddels gegroeid naar een bureau dat in de top 3 staat van Nederlandse onderzoeksbureaus. Onderdeel van Marketing Village waaronder verschillende marketing gerelateerde bedrijven vallen.

MarktOnderzoekAssociatie - De vereniging voor iedereen die werkzaam is in het markt- & beleidsonderzoek of informatiemanagemant.

Mobiel Centre Marktonderzoek - Gespecialiseerd in het uitvoeren van veldwerk. Heeft de beschikking over een landelijk gespreid netwerk van 900 interviewers. Beschikt over drie vaste testcentra in Almere, Eindhoven en Utrecht.

Motivaction - Onafhankelijk bureau voor onderzoek en strategieontwikkeling. Vormt samen met ITM International de Motivaction Group. Hebben het Mentality onderzoek ontwikkeld, waar met behulp van leefstijlen en waardepatronen consumentengedrag wordt verklaard.

Multi-Value - Voert mystery shopping & calling onderzoeken uit in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Engeland.

Multiscope - Onderzoeksbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek en webenquêtes, paneldiensten en website-bereiksmetingen.

Mystery Review - Kwalitatief onderzoek door middel van de methodiek mystery shopping en mystery calls, ook internationaal.

NFO Trendbox - Gespecialiseerd in continu en trendonderzoek. Bekendste product is Life & Living, een onderzoek naar de waarden, houding en het gedrag van de Nederlander. Onderdeel van de NFO Worldgroup, dat weer een onderdeel is van het reclameconcern Interpublic.

Netpanel - Onderdeel van Ruigrok MC, een bureau voor marktonderzoek en communicatieadvies. Leggen zich toe op onderzoek naar interactieve media, campagneconcepten en producten. Proberen vooral het waarom van consumentengedrag te achterhalen.

Newcom Research & Consultancy - Levert onderzoek en advies op gebied van communicatie, marketing, strategie en beleid (gelieerd aan de Universiteit Twente).

OP&P Product Research - Voorziet de voedingsmiddelenindustrie van consumenteninzichten op het niveau van concrete producteigenschappen (sensorische profielen en verbeterpunten) en productgebruik.

Plasschaert Quality in Research - Sinds 1987 gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek. Beperken zich niet tot het vergaren van data en rationele antwoorden, maar gaan op zoek naar de mens achter de antwoorden.

Q-Research - Werken op basis van de pluriforme en wetenschappelijke onderbouwde Q-methode om te achterhalen hoe consumenten, personeelsleden en klanten denken over producten, diensten en organisaties.

Qrius - Verzamelt marktinformatie over kinderen, jongeren en jonge volwassenen voor bedrijven en instellingen. Jong bedrijf, dat ontstaan is als een joint venture van Interview NSS en Combat.

R&M - Maastrichts bureau voor markt- en opinieonderzoek. Kernactiviteit is het verzamelen van informatie uit de markt en het verschaffen van inzicht in de mechanismen die zich daar voordoen.

Retail Reality - Marktonderzoekbureau voor de retail. Specialist op het gebied van mysteryshopping. Werkt met 300 onderzoekers in de Benelux.

Right Marktonderzoek - Een full-service marktonderzoekbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk. Ervaring in kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Beschikt over eigen Online onderzoek faciliteiten.

Store Support - Ondersteunt ondernemingen bij klantcontact door uitvoering van mystery shopping, acquisitiesupport en klanttevredenheidsonderzoeken.

Synovate - Biedt full-service onderzoek en advies op het gebied van marketing- en managementinformatie. Nadruk in dienstverlening ligt op media, ICT/telecom, fast moving consumer goods, leisure & entertainment en financiële- en zakelijke dienstverlening. Nam in februari 2007 Interview NSS over.

TNS NIPO - Grootste marktonderzoeksbureau in Nederland, onderdeel van marketinginformatiegroep Taylor Nelson Sofres. Nieuws over onderzoeken, informatie over producten en instrumenten.

TWM Marktonderzoek - Marktonderzoekbureau gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek.

The Choice - Marktonderzoekbureau gevestigd in hartje Amsterdam. Een full-service marktonderzoekbureau gericht op het verkrijgen marketing- en managementinformatie.

Trendview Marktonderzoek - In de afgelopen jaren hebben tientallen organisaties ervaring opgedaan met diverse Trendview onderzoeken op het gebied van klanttevredenheid, werkbeleving, sportdeelname en internetparticipatie.

Uw Mening Telt - Voorlichtingscentrum voor markt- en opinieonderzoek. Door middel van voorlichting, overleg, responsebevordering en het verbeteren en bewaken van het opleidingsniveau van interviewers wordt gestreefd om de kwaliteit, populariteit en bekendheid van marktonderzoek te bevorderen.

Veldkamp Marktonderzoek BV - Bureau met activiteiten in het beleidsonderzoek, media- en reclameonderzoek en allochtonenonderzoek.

Wemar Marketingstrategie en Onderzoek B.V. - Een van de oudste marktonderzoeksbureaus van Nederland. Het bedrijf kent vier disciplines: marktonderzoek, vrijetijdsonderzoek, internationaal onderzoek en urban marketing.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Online Onderzoek

--------------------------------------------------------------------------------

ADV Market Research - Het opzetten en uitvoeren van online markt onderzoek, panels en monitoring systemen. Het opstellen van vragenlijsten, versturen van online enquêtes en het uitvoeren van een analyse.

Ciao Surveys - Wereldwijd internetpanel. Je wordt betaald voor het invullen van enquêtes.

DeelUwMening.nl: Uw mening telt. - Bij Deel Uw Mening kunt u zich opgeven voor online onderzoek om zodoende uw mening te geven over (nieuwe) producten, bedrijven en actuele onderwerpen.

EnqueteViaInternet.nl - Geeft u een gebruikersvriendelijke tool om snel en goedkoop u enquête of online onderzoek uit te voeren.

Flycatcher Internet Research - Full-service onderzoeksbureau, gespecialiseerd in online-onderzoek, gelieerd aan de Universiteit Maastricht.

Het nationale panel - Het internetpanel van Trendbox.

Intomart Online Onderzoek - Informatie over Intomart Online Onderzoek, met antwoord op veelgestelde vragen, privacyverklaring, mogelijkheid tot aanmelden

MWM2 - MWM2 is een bureau voor online onderzoek & datacollectie. Biedt technologie en geeft toegang tot een omvangrijk online panel

No Ties - Bedrijf gespecialiseerd online gegegevensverzameling. Beschikt daarnaast over het inVotes internetpanel.

Online Enquete Maken - Online Survey is een professionele, maar gebruiksvriendelijke tool voor het maken van vragenlijsten, de automatische distributie van enquêtes via email en het geautomatiseerd verzamelen van de resultaten. Hierbij biedt Online Survey de beschikking over een grote verscheidenheid aan vraagtypen en functionaliteiten tegen een zeer voordelig tarief.

Online Interview - Het internetpanel van Synovate/Interview NSS.

Opinieland - Internetpanel van Bloomerce. Je kunt je aanmelden voor het panel, maar ook mee discussieren op het forum.

PanelWizard.com - Onderzoeksinstrument waarmee marketeers zelf onderzoek kunnen uitvoeren. Men kan zelf de steekproef samenstellen, en het vraagtype en de methode van afname bepalen.

Ruigrok MC - Full-service marktonderzoekbedrijf eigenaar van het internetpanel Netpanel.

Socratos - Socratos is een enterprise applicatie service voor het uitvoeren van online marktonderzoek. Via deze oplossing wordt het gehele online onderzoeksproces van begin tot eind via het web uitgevoerd en gemanaged.

USP Bouwpanel: marketingonderzoek in de bouwsector - Het USP bouwpanel is voor online onderzoek onder mensen die werkzaam zijn in de bouw-, woon- of vastgoedbranche in de breedste zin des woords. Men krijgt kennis voor kennis.

Webenquete.net voor Online Onderzoek - Op deze website geven wij u een indruk van de diverse mogelijkheden van onderzoek via internet. U leest meer over de verschillende onderzoeksthema’s en mogelijkheden van webenquêtes.

Yoursurvey online onderzoek - Doe zelf online onderzoek, marktonderzoek, online enquête, personeelsonderzoek of evaluatie.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,-------------------------------------------------------------------------------- 

© Copyright 2009 -2018 Nederland 7 - Betaalde online-enquête. All Rights Reserved. Privacy Policy