::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact


Betaalde enquêtes

Betaalde online-enquête 7--------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,--------------------------------------------------------------------------------

Maresco
Het Maresco-panel : Laat van u horen !
Dankzij uw deelname aan het Maresco-panel, kunt u invloed uitoefenen op de producten van morgen. Normaal gesproken gaat het hierbij om een vergoeding van 0,5 tot 3 Euro (afhankelijk van de duur van de enquête). Deel uitmaken van het consumentenpanel betekent dat u regelmatig per e-mail verzocht wordt om online enquêtes te beantwoorden. Wij vragen u daarbij om uw mening en houding ten opzichte van diverse producten en diensten. U kiest zelf de enquêtes waaraan u mee wilt doen. U bent vrij om uw deelname aan het panel ten alle tijden te weer annuleren. Het online panel is een samenwerking tussen Maresco en Cint (Consumer Intelligence). Normaal gesproken gaat het hierbij om een vergoeding van 0,5 tot 3 Euro (afhankelijk van de duur van de enquête). Dit bedrag wordt overgemaakt op uw ClickandBuy rekening. (http://www.clickandbuy.com/BE/nl/) Als u eenmaal ingeschreven bent, ontvangt uw een email met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens, u kunt zien aan hoeveel enquêtes u heeft meegedaan en uw rekeningsaldo raadplegen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Habbo

Zeg wat je denkt en krijg Habbo Credits in ruil voor je mening! Het Cint/Habbo Youth Survey Center is een samenwerkingsverband tussen Cint, het grootste toegangspunt voor online onderzoek ter wereld en Habbo, het grootste jongerennetwerk ter wereld. Meld je meteen aan bij het onderzoekscentrum en laat je stem horen! Voor meer informatie, klik hier >> Habbo wil je erop attent maken dat je geen gebruikersnaam kan kiezen waarin Habbo voorkomt. Gebruik een geldig e-mailadres. Zowel de onderzoeken als de beloning voor je deelname worden hier namelijk naar toegestuurd!

Dé reden om lid te worden van het Youth Survey Center: Door je aan te melden bij het onderzoekscentrum, krijg je de kans mee te doen aan onderzoeken over nieuwe muziek, films, je omgeving, coole producten en andere interessante onderwerpen. Hierdoor kun je tegelijkertijd meebepalen hoe jouw favoriete producten er in de toekomst uit zullen zien. Ook kun je thuis nieuwe producten uittesten, voordat anderen dat kunnen.

--------------------------------------------------------------------------------


Maak een verschil – laat je stem horen!
Door lid te worden van PIP en mee te doen aan de onderzoeken kunt u een verschil maken in de gezondheidszorg. U, als patiënt, weet als geen ander hoe het is om met een bepaalde ziekte en/of aandoening te leven. Door uw stem te laten horen kunt u ervoor zorgen dat organisaties een beter beeld krijgen van een ziekte en / of aandoening, dit zorgt er dan voor dat ze u en al die anderen met dezelfde ziekte en/of aandoening beter kunnen helpen. Daarnaast geeft u direct een donatie aan patiënten organisaties die u wilt steunen via PIP omdat u zo wordt beloont voor het invullen van enquêtes

Door lid te worden van PIP en mee te doen aan de onderzoeken kunt u een verschil maken in de gezondheidszorg. U, als patiënt, weet als geen ander hoe het is om met een bepaalde ziekte en/of aandoening te leven. Door uw stem te laten horen kunt u ervoor zorgen dat organisaties een beter beeld krijgen van een ziekte en / of aandoening, dit zorgt er dan voor dat ze u en al die anderen met dezelfde ziekte en/of aandoening beter kunnen helpen. Daarnaast geeft u direct een donatie aan patiënten organisaties die u wilt steunen via PIP omdat u zo wordt beloont voor het invullen van enquêtes.

--------------------------------------------------------------------------------

Welkom bij Metro Life Panel... waar jouw mening telt!
Metro wordt niet gemaakt voor journalisten, politici, onze familie, vrienden of kennissen, maar voor jou! Hoe meer jij ons vertelt, hoe beter wij de krant kunnen afstemmen op jouw wensen. Het Metro Life Panel is Metro's eigen onderzoekspanel, dat wij gebruiken om samen met de lezers de krant te verbeteren en leuker te maken.
Kijk op deze website voor meer informatie en word ook lid van ons onderzoekspanel!

--------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

© Copyright 2009 -2018 Nederland 7 - Betaalde online-enquête. All Rights Reserved. Privacy Policy