::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact
Betalt Undersøgelser

Betalte undersøgelser på nett i Danmark. Sig din mening og få penge for det 3----------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,------------------------------------------------------------------------


Sig din mening – og få penge for det!
Meld dig til Triaba-Panelet. Så kan du være med til at påvirke fremtidens produkter. En lang række virksomheder, foreninger og institutioner er løbende interesseret i at høre danskernes meninger om forskellige ting. Nå kan du være med til at påvirke fremtidens produkter
Som deltager i Triaba Panel Danmark vil du løbende få mulighed for at svare på spørge-undersøgelser
her via nettet - og fortælle os din mening om forskellige ting. Og du får mellem 5 og 30 kr. for hver undersøgelse,du deltager i.

----------------------------------------------------------------------------------

BUPL
BUPL har brug for dig og din mening. Vi er i gang med at opbygge et internetbaseret panel, hvor du som medlem kan deltage i elektroniske undersøgelser, som udsendes via e-mail. Tilmeld dig panelet Vælg "start undersøgelsen" for at starte tilmeldingsproceducen. Dine svar bliver behandlet fortroligt og al deltagelse er anonym. Alle svar og stamoplysninger bruges kun rent statistik - dine svar kan ikke tilbageføres til dig personligt. Vi vil bruge panelet til at få en pejling af din og andre medlemmers holdning. Du vil som medlem af panelet typisk blive inviteret til at deltage i ca. 4 større undersøgelser pr. år. Du vælger selv, om du vil være med i den pågældende undersøgelse. Medlemspanelet er etableret i samarbejde mellem BUPL og PBU - pædagogernes pensionskasse.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OpinionsLand

MODTAG BELØNNINGER MED VORES BETALTE ONLINE SPØRGESKEMAER
Hos OpinionsLand får du muligheden for at udtrykke dine meninger om produkter og services, som du bruger i din dagligdag og som interesserer dig. Ved at dele dine synspunkter kan du påvirke virksomheder, og DU er den ekspert, som firmaer og virksomheder leder efter. Meld dig til, og vær med til at forme morgendagens samfund og modtag belønninger for din tid.------------------------------------------------------------------------

Skolebussens elevpanel   
Skolebussens elevpanel er et panel af elever, der frivilligt har givet Skolebussen ret til at invitere dem til at deltage i de undersøgelser, der er i Skolebussen. Det er frivilligt om paneldeltagerne udfylder hele skemaet, noget af skemaet eller vælger slet ikke at svare. For at kunne deltage i Skolebussens elevpanel skal du være elev i en skole eller anden uddannelsesinstitution i Danmark, Grønland eller Færøerne, samt have en e-mailadresse. Ved at tilmelde dig Skolebussens elevpanel får du mulighed for at komme med din mening om mange forskellige emner, der optager børn og unge i dag. Samtidig hjælper du andre børn og unge med at løse en opgave/gennemføre et projekt. Desuden trækkes der hver måned lod om en præmie blandt dem som har svaret på et skema. Note: elev i en skole eller anden uddannelsesinstitution i Danmark, Grønland eller Færøerne

------------------------------------------------------------------------

JUBII
Sig din mening og få penge for det. Meld dig til JUBII-panelet. Så kan du være med til at påvirke fremtidens produkter. Du får mellem 4,5 og 25 kr. for hver undersøgelse, du deltager i. Du vælger selv, hvor mange undersøgelser, du vil besvare.

------------------------------------------------------------------------

Paid Online Surveys

------------------------------------------------------------------------

Duppeditten
Sig din mening og få penge for det! Nu har du en helt speciel mulighed for at sige din mening, og så endda få penge for det. Din mening er penge værd og meget vigtig for os, for du er som medlem af Duppeditten.dk’s forbrugerpanel med til at sætte dit præg på fremtiden. Da det er en vigtig opgave, har vi valgt at give dig en økonomisk tak for din indsats. Hver gang du deltager vil du blive oplyst, hvor mange penge du vil tjene på den enkelte undersøgelse. Du tjener mellem 4,5 og 25 kr for hver undersøgelse du deltager i. Virksomhederne har efterhånden lært, at almindelige menneskers mening er meget mere værd end eksperternes råd. Derfor er det vigtigt, at alle slags menneskers, høj og lav og ung og gammel, forbrugere som du og jeg, er tilmeldt vores forbrugerpanel. Du får som medlem et interessant indblik i fremtidens produkter og service ydelser. Og det er selv sagt ikke særligt svært at deltage, alt du skal gøre er at svare ærligt på en række spørgsmål på mail. Du vælger selv hvor mange undersøgelser, du vil besvare. Alle besvarelser er anonyme.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sermo-online (e-panel)
Sermo er etableret i 2002 og er et full service analyse og konsulentinstitut. Med henblik på altid at være forandringsberedt og indstillet på at opfylde kundernes krav om ajourført viden, fleksibilitet, professionalisme og value for money. Relevante projektmedarbejdere med den rette baggrund tilknyttes opgaverne efter behov. Opgaver som ikke varetages af sermo selv, udføres af professionelle underleverandører i såvel Danmark som i udlandet gennem internationale netværk.

Vi ville gerne have dig med i sermo's nye forbrugerpanel. For at deltage i panelet skal du være mindst 18 år.

------------------------------------------------------------------------

Quotas GmbH
Quotas gennemprøver kvalitetsstandarder og analyserer opfyldelsen af tjenesteydelser og produktionsforløb.

Flere informationer om virksomheden findes under http://www.quotas.de (på tysk og engelsk). www.quotas.de

------------------------------------------------------------------------

Opinionate
Welcome to Opinionate, a fresh concept in Online Opinion Polls. We believe you, the respondent, are key to our success. Our focus is on keeping you happy. We offer a wide range of interesting surveys and payout once your account balance reaches €15. Once you’ve registered, you’ll start receiving invitations to participate in our paid surveys. Our paid surveys cover a wide range of interesting topics and offer you the perfect opportunity to express your views while earning money. We offer a Cash Payment as a 'thank you' for your partipation in our surveys. Payments are made via PayPal, the global leader in online payments. Earn up to €10.00 for each survey you participate in. We will reward you with €0.35 for each new recruit that takes up your invitation. Note that there is a maximum of 10 referrals per member.

------------------------------------------------------------------------

GlobalTestMarket
GlobalTestMarket er en verdensomspændende teknologisk leder inden for globale forbrugerundersøgelser og er sponsoreret af GMI (Global Market Insite, Inc.). Vi forudser, at en stadig større del af spørgeskemaundersøgelser i de kommende år vil blive udført over internettet pga. de åbenlyse fordele i form af hastighed og interaktion.
GlobalTestMarket blev grundlagt i august 1999 som en afdeling af GMI (Global Market Insite, Inc.) Idéen var at udvikle en global løsning for virksomheder, der ønsker at udføre forbrugerundersøgelser på internettet på tværs af flere lande. GMI betjener mere end 300 kunder i 40 lande.
Er du forhandler eller producent, og er du interesseret i få vist et produkt på udviklingsstadiet eller et nyt produkt på et online testmarked, så klik på Markedsundersøgelse.

GlobalTestMarkets medlemmer indbydes til at gøre en forskel. Tilmeld dig og tag del i alle mulige underholdende og spændende undersøgelser og hjælp virksomheder med at udvikle produkter og serviceydelser, som du bruger hver dag. Tjen "MarketPoints", som kan veksles om til kontanter, for hver undersøgelse, du deltager i! Det er helt enkelt - undersøgelserne bliver sendt direkte til din indbakke, og så er du bare et par museklik væk fra din belønning! Tilmeld mig nu!

Udfyld skemaet i linken ovenfor, og få adgang til alt, du behøver, for at blive vores nyeste GlobalTestMarket-medlem. Det er helt gratis at deltage, og alle oplysninger er fortrolige.

------------------------------------------------------------------------

Ciao Surveys
Industriledere betaler for dine meninger! Velkommen til det nye Ciao beta-websted.
Tilmeld dig, få betalt spørgeundersøgelser, og bliv den første til at prøve vores nye websted. Fortæl virksomheder, hvad du forventer af dem og deres produkter. Påvirk deres beslutninger ved at deltage i betalte spørgeundersøgelser om rejser, hobbyer, websteder, mad og mange andre emner. Tjen op til 50 kr. for hver undersøgelse du tager (lite sannsynlig!!).


------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,------------------------------------------------------------------------© Copyright 2009 - 2018 Betalte undersøgelser i Danmark. All Rights Reserved.