::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::ContactBetalt Undersøgelser

Betalte markedsundersøgelser på nett. Motta undersøgelser på nett og sig din mening og få penge for det 5----------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,----------------------------------------------------------------------------------

OpinionsLand

MODTAG BELØNNINGER MED VORES BETALTE ONLINE SPØRGESKEMAER
Hos OpinionsLand får du muligheden for at udtrykke dine meninger om produkter og services, som du bruger i din dagligdag og som interesserer dig. Ved at dele dine synspunkter kan du påvirke virksomheder, og DU er den ekspert, som firmaer og virksomheder leder efter. Meld dig til, og vær med til at forme morgendagens samfund og modtag belønninger for din tid.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sparmail Panelet
SparMail Panelet. Svar på små spørgeskemaer og deltag i vores spændende lodtrækninger om gode præmier. Alle spørgeskema - undersøgelser er helt gratis at deltage i, og jo flere spørgeskemaer du udfylder, jo flere chancer har du for at vinde en af de mange fine præmier. Spørgeskemaerne åbner i et nyt vindue. På forhånd tak for hjælpen og held og lykke.

------------------------------------------------------------------------


Som medlem af opeepl-panelet modtager du spørgsmål på SMS fra virksomheder, politiske partier og andre organisationer, som ønsker at høre din mening. Spørgsmålene omhandler mange forskellige emner; kendskab til virksomheder, produkter, holdninger til politiske emner og meget mere. Du får 2 kr. for hvert svar, som du kan give til velgørenhed eller beholde selv. Det koster dig ikke noget at få tilsendt spørgsmål, og du vælger selv om du vil svare. Alle svar du sender er anonyme. Læs mere om hvordan opeepl systemet fungerer.

------------------------------------------------------------------------

Fyns Amts Avis
På Fyns Amts Avis holder vi meget af en god debat. Vi synes faktisk, at en af avisens allervigtigste opgaver er at åbne spalterne for meninger og holdninger. Derfor er der hver dag masser af læserbreve i avisen. Det elektroniske læserpanel, Ærøs Stemme, er oprettet for at styrke denne debat.
Vi forventer, at du
* har en holdning til mange ting
* har en e-mail-adresse, som du tjekker jævnligt
* bor eller arbejder på Ærø.
Deltagere i panelet vil med jævne mellemrum modtage en e-mail med et aktuelt spørgsmål, som de skal svare på indenfor en kort tidsfrist. Ved at samle og analysere svarene, kan vi i avisen præsentere panelets holdning som et indspark i en aktuel debat. Du vil altid kunne melde dig ud af panelet.

------------------------------------------------------------------------

Blockbuster
Som medlem af panelet kan du optjene 10% på produkter du køber* eller lejer - og du kan samtidig vinde præmier når du deltager i vores løbende undersøgelser. * Gælder ikke ved køb af konsoller, elektronik, cigaretter, taletid, samt forsendelser med GLS. Gælder heller ikke varer købt på Blockbusters Onlineshop. Du hjælper os med at blive endnu bedre. Du modtager op til 12 spørgeskemaer om året, med ca. en måneds mellemrum. Spørgeskemaet bliver sendt til dig pr. e-mail dagen efter du har besøgt en af vores butikker og indeholder 20 simple spørgsmål om dit seneste besøg. Der er en frist på 3 dage til at besvare skemaet da nogle af spørgsmålene er meget specifikke for besøget. Når du har besvaret et spørgeskema, optjener du dine rabatter de næste 30 dage frem, fra den dag du besøgte butikken. Når du har optjent kr. 100 eller mere får du tilsendt en rabatkode pr. e-mail. Det vil sige, at så længe du bliver ved med at svare på spørgeskemaerne, bliver du også ved med at optjene 10 % rabat - og vil få tilsendt en rabatkode hver gang opsparingen når kr. 100. Tilmeld dig kundepanelet - det er gratis. For at tilmelde dig kundepanelet skal du være oprettet som medlem af Blockbuster.

------------------------------------------------------------------------

Metroxpress
Det er let at være med i MetroXpress Panelet. Der er ingen, der banker på din dør eller ringer til dig om aftenen. Det hele foregår online, så du kan deltage, hvor du vil, og når det passer dig, og vi lover, at det ikke vil tage mere end et kvarter om måneden at deltage i en undersøgelse. Tilmeld dig metroXpress panelet og deltag i lodtrækningen om gavekort til CDON hver måned:
1. præmien: Gavekort på kr. 2.000
2.-30. præmien: Gavekort på kr. 150

------------------------------------------------------------------------

Paid Online Surveys

------------------------------------------------------------------------

Habbo
Sig din mening, og få Habbo-mønter for dine tanker!
Cint/Habbo Youth Survey Center er et samarbejde mellem Cint – verdens største platform for online-undersøgelser og Habbo, der er verdens største mødested for unge. Sig din mening, registrer dig i Survey Center nu! Læs mere her >>. Habbo minder dig om, at du ikke bør bruge det samme brugernavn som på Habbo. Angiv også en gyldig e-mail-adresse, da undersøgelserne samt din belønning for at deltage i dem bliver sendt til denne adresse! Hvorfor skal du tilmelde dig Youth Survey Center? Ved at registrere dig i analysecenteret får du mulighed for at deltage i undersøgelser om ny musik, film, miljø, cool produkter og mange andre interessante emner, og samtidig kan du påvirke, hvordan dit yndlingsprodukt ser ud i fremtiden. Du kan også deltage i test af nye produkter i dit hjem før alle andre.

Samtidig kan du optjene sjove Habbo-mønter for hver undersøgelse eller produkttekst, du deltager i bare ved at sige, hvad du mener! I gennemsnit vil du optjene en værdi af 2 Habbo-mønter pr. undersøgelse, du deltager i. Disse mønter kan derefter anvendes på din lokale Habbo.

------------------------------------------------------------------------


Hvorfor har JAGT, Vildt & Våben oprettet et læserpanel?
JAGT, Vildt & Våben arbejder hele tiden på at udvikle sig, og i det arbejde spiller DIN mening en stor og vigtig rolle.

Hvor ofte får jeg spørgeskemaer tilsendt?
Som medlem af JAGT-panelet vil du højst en gang om måneden modtage små internetbaserede undersøgelser, hvor vi stiller spørgsmål, der dels omhandler din interesse for jagt og dels magasinet JAGT, Vildt & Våben og www.jvv.dk.

Er jeg anonym?
Din deltagelse i JAGT-panelet er 100 % anonym, og du vil kun blive inviteret til undersøgelser, dvs. IKKE modtage reklamer o.l.

Hvad kan jeg vinde?
I forbindelse med de spørgeskemaundersøgelser, som du deltager i, vil du være med i lodtrækningen om flotte præmier. Outdoor Living er panelets sponsor. Du opnår desuden den store fordel at kunne handle hos Outdoor Living med 15 % rabat.

Hvilke kræver I af mig?
Det eneste krav for at deltage i panelet er, at du har en e-mailadresse, og at du udfylder et spørgeskema af ca. 5 minutters varighed. Når det er gjort, er du medlem og vil inden for en måneds tid modtage den første invitation til deltagelse i en undersøgelse.

Hvem håndterer panelet?
Det er JSL PUBLICATIONS A/S, der håndterer læserpanelet, og du kan til hver en tid framelde dig eller stille spørgsmål til panel@jvv.dk.

Hvordan tilmelder jeg mig panelet?
Du kan tilmelde dig panelet via dette link.

------------------------------------------------------------------------

Velgørenhedspanelet har i samarbejde med en række velgørenhedsorganisationer fundet en måde, hvorpå du hurtigt og enkelt kan donere penge til velgørende formål.

Hos Velgørenhedspanelet kan du give din mening om en lang række emner, herunder forbrugsvarer, underholdning, sundhed og wellness, aktuelle begivenheder og meget mere. Din mening er penge værd for analyseinstitutterne, da fremtidens produkter er afhængig af, hvad du som forbruger mener.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


You want to become a Nokia Trend Advisor – cool!
Nokia wants to find new ways to learn more about trends among youth in Sweden, Norway, Denmark and Finland. This feedback will help Nokia in continuing our efforts to develop products, designs and services that appeal to young people.

Trend Survey is a panel for trendy people between the ages of 16 and 25 in the Nordic countries. As a member of the panel, you become a Nokia Trend Advisor. Nokia will ask you questions on a regular basis – via SMS and e-mail – about what’s hot or not, important or not, in your life right now. Membership in the panel is limited – not everyone can be the trendiest person! But your invitation here means you are selected. Take the chance to influence Nokia.

------------------------------------------------------------------------

Velkommen til LOKUS Panelet
... hvor du tjener penge på dine meninger!

Vil du give os din mening? Hvorfor ikke fortælle os, hvad du mener? Vi vil meget gerne høre, hvad du har at sige! Vi ønsker at vide, hvad du som moderne menneske mener om forskellige begivenheder, produkter og hvilke vaner du har.

Panelet er lavet i samarbejde med CINT der er et af de førende web analysebureauer.

Som panelist i LOKUS Panelet vil du løbende få mulighed for at svare på spørgeskemaundersøgelser her via nettet - og fortælle din mening om forskellige ting.

Vi vil gerne belønne din hjælp. Som tak for den tid du bruger på at deltage i de undersøgelser, vi sender til dig, giver vi mellem 4,5 og 25 kr. for hver undersøgelse, du deltager i.

------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,------------------------------------------------------------------------


© Copyright 2009 - 2011 Betalte undersøgelser i Danmark. All Rights Reserved. Privacy Policy