::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact
Betalt Undersøgelser

Betalte markedsundersøgelser på nett i Danmark. Sig din mening og få penge for det 2------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,------------------------------------------------------------------------

OpinionsLand

MODTAG BELØNNINGER MED VORES BETALTE ONLINE SPØRGESKEMAER
Hos OpinionsLand får du muligheden for at udtrykke dine meninger om produkter og services, som du bruger i din dagligdag og som interesserer dig. Ved at dele dine synspunkter kan du påvirke virksomheder, og DU er den ekspert, som firmaer og virksomheder leder efter. Meld dig til, og vær med til at forme morgendagens samfund og modtag belønninger for din tid.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Promonitor Panelet
Påvirk fremtidens produkter og bliv belønnet for din mening. Du bliver belønnet for din indsats. Betalingen du modtager, er mellem 4 og 25 kr. pr undersøgelse, hvor du passer til målgruppen. Du er kun med i de undersøgelser du har lyst til og kan når som helst framelde dig panelet. Panelet indgår i Nordens største forbrugerpanel og drives i samarbejde med det svenske forbrugerinstitut Cint. Promonitor Panelet bruges af større analyseinstitutter og virksomheder, der selv står for undersøgelserne. Har du spørgsmål til dit medlemskab, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail.

------------------------------------------------------------------------

YouGov (Zapera)
Kan du lide at sige din mening? Så meld dig til YouGov Zaperas store spørgepanel. Det eneste vi kræver er, at du er mindst 15 år gammel og har en e-mail-adresse. Medlemmer af panelet modtager point for at besvare spørgeskemaer. Disse point kan enten konverteres til lodder og indgå i vores månedlige lodtrækning eller spares op og veksles til gaver i en online butik. Der vil dog også forekomme undersøgelser, hvor du kun modtager belønning i form af lodder til YouGov Zapera lotteriet. YouGov Zapera er et nordisk analyseinstitut, der laver forskellige spørgeskemaundersøgelser via Internettet. Vi har samlet et stort nordisk spørgepanel bestående af almindelige mennesker over 15 år i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland og Polen.

------------------------------------------------------------------------

WEBPOL
Som deltager i WEBPOLs analyser vil du løbende blive inviteret med i undersøgelser af forskellig karakter. Lige fra læsevaner til dagsaktuelle begivenheder, hvor det kan være interessant at høre netop din mening. Med andre ord skal du betragte din tilmelding til WEBPOL som en mulighed for at fortælle om netop dine meninger og holdninger til et utal af emneområder. For hver besvaret undersøgelse optjener du løbende point, som du kan disponere over i WEBPOLs Gavegalleri. Allerede ved tilmeldingen til WEBPOL har du optjent de første 100 point som ryger direkte ind på din pointkonto. Du skal være opmærksom på, at kun personer bosiddende i Danmark kan få tilsendt produkter fra Gavegalleriet - og dermed få noget ud af at tilmelde sig WEBPOL.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danske Meninger
Bliv betalt bare for at sige din mening! Danske Meninger er en service som betaler DIG for at deltage i markedsanalyse undersøgelser. For hver undersøgelse som du deltager i vil der blive sat et beløb ind på din Danske Meninger konto, normalt mellem 5 og 50 kr,. Når din saldo kommer op på 100 kr. vil du blive belønnet med et gavekort, som du kan bruge i en række kendte butikker. Hvorfor ikke lade din mening betale sig?

------------------------------------------------------------------------

The Nielsen Company
Kan du lide at sige din mening, og vil du være med til at gøre en forskel? Så tilmeld dig vores internet-panel, ligesom 110.000 andre i de nordiske lande. Du vil jævnligt få tilsendt emails med invitationer om at deltage i undersøgelser, som vi gennemfører for en lang række virksomheder og organisationer. Emnerne er meget forskellige, men fælles for alle undersøgelserne, er at resultaterne bliver brugt til at træffe vigtige beslutninger. Du vælger selv fra gang til gang om du vil deltage i undersøgelsen, og kan til enhver tid framelde dig igen. Hver gang du har deltaget i en af vore undersøgelser, har du muligheden for at vinde et gavekort til www.gavekortet.dk, ligesom vi hver måned trækker lod om en iPod Touch, samt 5 gavekort til en værdi af 500 kroner blandt alle nye medlemmer. The Nielsen Company er en af verdens største analysevirksomheder, og laver undersøgelser med vægt på høj kvalitet for nogle af de største virksomheder i verden. Du kan læse mere på www.dk.nielsen.com
Har du nogen spørgsmål, kan du stille dem ved at sende en mail til paneldk@nielsen.com

------------------------------------------------------------------------

Focus Factory
Som respondent melder Du dig til en snak om alt mellem himmel og jord! Vil du være med til at teste produktudvikling, kommunikation af produkter og serviceydelser samt hjemmesider?... Så er du velkommen her! Når vi skal samle en fokusgruppe til en undersøgelse, som vi mener du passer til, ringer vi til dig. Her hører vi, om du har lyst til at deltage i en bestemt markedsundersøgelse på et givet tidspunkt. Interviewene eller testene finder sted på et analyseinstitut, et reklamebureau eller hos en producent. Testen varer som regel fra 1½ til 3 timer, og du modtager en gave for at deltage. Gaven kan variere, men består ofte af et gavekort på mellem 250,- kr. og 350,- kr. Du vil typisk deltage sammen med 7 til 10 andre personer i en såkaldt fokusgruppe. Du kan dog også blive inviteret til en mindre gruppe eller alene - alt efter undersøgelsens karakter. Her vil vi gerne høre om dine indkøbs- og forbrugsvaner, og vi vil bede dig komme med dine idéer og meninger om et bestemt produkt og kommunikationen af det.

------------------------------------------------------------------------

Paid Online Surveys

------------------------------------------------------------------------

PlanetPanel
PlanetPanel er et verdensomspændende forening af forbrugere som dig, der har indvilliget i at deltage i undersøgelser, udelukkende til informationsbrug. Næsten 200,000 forbrugere fra 21 forskellige lande giver deres meninger til kende på PlanetPanel.Deltag og fortæl os hvad du mener! PlanetPanel gennemfører undersøgelser om et bredt udvalgt af emner hos forbrugere over hele verden. Vi vil gerne vide hvad du mener om forskellige produkter og ydelser der tilbydes af forskellige firmaer, aktuelle begivenheder, regeringspolitikker, og meget, meget mere. Deltag hvor og hvornår du vil! PlanetPanel-undersøgelser er sjove at deltage i, og medlemskab af PanetPanel medfører ingen forpligtelser. For hver undersøgelse du vælger at udfylde, optjener du chancen for at vinde værdifulde kontantante præmier i vores månedlige trækninger.

------------------------------------------------------------------------

Wilke Online
Som deltager i Wilke Online har du mulighed for at være med til at præge udviklingen i dansk erhvervsliv. Wilke Online er bindeledet mellem producenter og forbrugere. Producenterne lytter til din mening og retter deres produkter ind herefter. For hvert spørgeskema du udfylder, modtager du point, som du kan handle for i vores panelbutik. Hvis du kunne tænke dig at være medlem af vores panel og deltage i fremtidige spørgeskemaundersøgelser, da kan du tilmelde dig ved at indtaste din e-mailadresser herunder. Efterfølgende vil du automatisk modtage en invitation med detaljeret omlysninger om, hvordan du kommer i gang som medlem af Wilke Online.

------------------------------------------------------------------------

Fagbladet
Fagbladet vil gerne kende din mening. Derfor har vi oprettet et særligt panel af 3F medlemmer, som vi løbende vil stille spørgsmål til. Det kan dreje sig om alt mellem himmel og jord. Kort sagt, hvad er din holdning til en række udvalgte emner? Svarene vil senere indgå i artikler i Fagbladet. Hver gang du deltager i en undersøgelse, er du med i en lodtrækning om attraktive præmier. Du melder dig til Fagbladets webpanel ved at udfylde formular.


------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3, 4, 5,------------------------------------------------------------------------© Copyright 2009 - 2018 Betalte undersøgelser i Danmark. All Rights Reserved.