::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact


Betalda undersökningar

Tjäna pengar genom att delta i undersökningar 11--------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12--------------------------------------------------------------------------------

ÅsiktsTorget Flagg Sverige.

Dela med dig av din åsikt och tjäna fantastiska belöningar!
Varje gång du slutför en undersökning tjänar du poäng som du kan lösa in mot kontanter via PayPal, eller varför inte unna dig en kupong från CDON.COM, SuperPresentkortet, NetOnNet och många fler. Utöver fantastiska belöningar kan ÅsiktsTorget också donera till välgörenhet å dina vägnar helt GRATIS.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Consumertest.dk

Consumertest.dk gör löpande konsumentundersökningar på tuggummi och pastiller. Har du lust att ge din åsikt om framtidens tuggummi och pastiller, så anmäl dig till vår konsument-panel. En undersökning går normalt till så att du får ett e-mail, där du ska acceptera att delta i en bestämd undersökning. Därefter kommer du att med post ta emot de produkter som ska testas, samtidigt som du får ett eller flera elektroniska frågeformulär som du ska besvara. Några gånger är undersökningarna utan produkter. I dessa fall önskar vi t.ex. få din åsikt om olika ämnen, relaterade till tuggummi och pastiller eller din mening om nya produktkoncept.
När du har deltagit i en undersökning, kommer du att vara med i lottdragning om presentkort från presentkorttorget.se. Vinnarna meddelas via e-mail.
Frekvensen av undersökningarna är mycket svår att förutspå, vilket betyder att du under vissa perioder kommer att höra mer från oss än under andra.

--------------------------------------------------------------------------------


Var med och påverka! Genom att delta i Room328panelen påverkar du framtidens badrum, kök, hushållsmaskiner, möbler, bilar, ja i princip allt som har med hus och hem att göra. Hjälp oss att skaffa fram värdefull information om attityder och tankar genom att gå med i Room328 Panelen nu. Läs mer >> Att ingå i en konsumentpanel innebär att du då och då blir tillfrågad att besvara en enkät online eller via e-post. Frågorna handlar oftast om dina inköp och din inställning till olika produkter. Du väljer givetvis själv hur många och vilka enkäter du vill besvara och kan när som helst välja att gå ut ur panelen. Onlinepanelen är ett samarbete mellan Room328 och Cint (Consumer Intelligence).
Du erhåller för varje undersökning du slutför en ersättning (varierar mellan 5-40 kr beroende på undersökningens längd). Denna ersättning sätts in på ett PayPal-konto som du kan öppna när behållningen på ditt konto överstiger 50 kr. Via PayPal kan du också föra över pengarna till ett vanligt bankkonto, alternativt välja att skänka pengarna till välgörenhet. För att kunna följa utvecklingen av dina undersökningar erhåller du ett eget undersökningskonto där du bland annat kan följa utvecklingen samt även ändra dina inställningar och personliga data (och självfallet, närsomhelst, välja att avregistrera dig om du skulle vilja det).

--------------------------------------------------------------------------------

Knorr Klubben

Knorr har startat en konsumentklubb utöver det vanliga. Som medlem av Knorr Klubben bjuds du in till Knorrs spännande värld samt får inspiration till din matlagning. Maten ska vara sund och smaka gott, men det är också viktigt att matlagningen kan samla familjen till gemenskap i köket och inte minst vid matbordet.
Allt detta vill Knorr hjälpa dig med. Vi har därför skapat Knorr Klubben. Knorr Klubben erbjuder exklusiv kunskap, roliga spel, spännande recept, försmak på nya produkter och inte minst glädjande överraskningar med posten. Det kostar inget att vara med.

--------------------------------------------------------------------------------


Försöksdeltagare sökes!
På Psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet bedrivs forskning inom en rad olika intressanta områden. Bland annat studerar vi hur människors attityder, känslor och uppfattningar påverkar bedömningar och beslutsfattande, i allt från vardagssituationer till brottsutredningar. För att genomföra denna forskning krävs ett stort antal försöksdeltagare. Varje undersökning tar mellan 20 och 60 minuter och ersättningen är vanligtvis minst 50 kr. Varje deltagares svar i undersökningarna behandlas anonymt och presenteras enbart i statistisk form varvid svaren inte kan urskiljas från övrigas.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telluspanelen
Telluspanelen är en konsumentpanel där just Du kan vara med och påverka. Genom att delta i undersökningar om kommunikation, reklam produkter, konsumentartiklar och media, kan du påverka samtidigt som du får ekonomisk ersättning.
Nu söker vi ännu fler medlemmar i vår panel. Det tar bara någon minut att komma igång.

--------------------------------------------------------------------------------


OKQ8-Panelen är en nystartad panel där Sveriges befolkning uttrycker sina åsikter om reklam och produkter. De som är medlemmar i vår panel deltar varje månad i Internetbaserade enkäter där aktuella frågor inom olika områden ställs. Som panelist svarar du på frågor i lugn och ro då det passar dig bäst. Som kompensation för att delta i våra studier får du en ersättning i form av en OKQ8 presentcheck alternativt pengar insatta på ett Paypal-konto med vilket du kan handla online för.

--------------------------------------------------------------------------------

I Veckorevyn-panelen får våra medlemmar möjlighet att delta i internetbaserade undersökningar kring olika aktuella frågor, som i sin tur hjälper företag att ta fram nya produkter och tjänster. Det är du som bestämmer hur ofta du vill ta emot undersökningar, och när du vill svara på en undersökning. Du får alltid en ersättning för att svara på en undersökning. Ersättningen kan du sedan få ut kontant, byta ut mot presentkort eller skänka till välgörenhet.

--------------------------------------------------------------------------------

Resepanelen.se är en nystartad panel där Sveriges befolkning uttrycker sina åsikter om reklam och produkter. Våra medlemmar deltar varje månad i internetbaserade enkäter där aktuella frågor inom olika områden ställs. Som panelist svarar du på frågor om allt från resor och glass till varumärken och webbsidor, i lugn och ro då det passar dig bäst. Ditt bidrag kompenseras med en ersättning som du också kan välja att skänka till välgörenhet.

--------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till Allt om Mat-panelen!
I Allt om Mat-panelen får våra medlemmar möjlighet att delta i internetbaserade undersökningar kring olika aktuella frågor, som i sin tur hjälper företag att ta fram nya produkter och tjänster. Det är du som bestämmer hur ofta du vill ta emot undersökningar, och när du vill svara på en undersökning. Du får alltid en ersättning för att svara på en undersökning. Ersättningen kan du sedan få ut kontant, byta ut mot presentkort eller skänka till välgörenhet


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12--------------------------------------------------------------------------------

© Copyright 2009 - 2018 Tjäna pengar genom att delta i undersökningar - online betalda undersökningar 11. All Rights Reserved. Privacy Policy