::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact

 

 

 

Betalda undersökningar

Tjäna pengar genom att delta i undersökningar 10--------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12--------------------------------------------------------------------------------

ÅsiktsTorget Flagg Sverige.

Dela med dig av din åsikt och tjäna fantastiska belöningar!
Varje gång du slutför en undersökning tjänar du poäng som du kan lösa in mot kontanter via PayPal, eller varför inte unna dig en kupong från CDON.COM, SuperPresentkortet, NetOnNet och många fler. Utöver fantastiska belöningar kan ÅsiktsTorget också donera till välgörenhet å dina vägnar helt GRATIS.------------------------------------------------------------------------


För att utveckla och förbättra tidningens annonser och artiklar är dina åsikter värdefulla för oss. Anmäl dig till vår läsarpanel och tyck till om tidningens innehåll. Du kan hjälpa oss göra Fagersta-Posten ännu bättre. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan. Om du är gammal eller ung. Naturligtvis är du anonym som panelist. Som panelmedlem kommer du ibland att få svara på frågor om tidningens annonser, artiklar eller bilagor via internet. Varje gång som du är med och svarar på en undersökning samlar du poäng som du kan välja att byta mot något av följande:
• En månads prenumeration på Fagersta-Posten.
• Ge bort en månads prenumeration på Fagersta-Posten.
• 2 st trisslotter  
• 2 st biobiljetter
Läsarpanelen är ett samarbete mellan Fagersta-Posten och Research and Analysis of Media. Läs mer information och anmäl dig här.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


För att utveckla tidningen vad gäller annonser och redaktionellt innehåll, är det viktigt för oss att förstå hur du och övriga läsare faktiskt uppfattar tidningens innehåll. Dessa viktiga frågor om tidningens form och värde kan faktiskt bara du svara på. Därför vill vi bjuda in dig till vår egen internetbaserade läsarpanel.

Vår önskan är ganska enkel: Om du går med i panelen kommer du ibland att via internet få svara på frågor om vår tidning. Du klickar dig snabbt igenom frågorna och ger dina svar. Du belönas med trisslotter som tack för din medverkan. Anmäl dig nu! Alla som är aktiva och svarar på våra frågor blir belönade genom vårt poängsystem.

--> Klicka här för att anmäla dig nu!

--------------------------------------------------------------------------------


Gå med i Harlequins läsarpanel - vinn böcker och andra fina priser! Vill du vara med i vår kundpanel? Vi är måna om att lära känna våra kunder, för att kunna erbjuda bästa möjliga läsupplevelse. Genom att svara på några frågor om dig själv, samt delta i våra läsarundersökningar har du nu chansen att vinna fina priser. Dessutom får du förmånliga erbjudanden från oss och våra samarbetspartners. Är mina uppgifter skyddade? Ja. Alla dina uppgifter är skyddade enligt lag (PUL). Du kan vara tryggt förvissad om att den information du lämnar bara används i Förlaget Harlequins undersökningar.

Missa inte chansen att påverka vår utgivning, samtidigt som du får erbjudanden och tävlar om fina priser! Förlaget Harlequin i samarbete med Xtreme Nordic AB. Klicka här för att gå med!

--------------------------------------------------------------------------------


För att utveckla Svenska Dagbladet när det gäller annonser och redaktionella artiklar är det viktigt för oss att få veta hur du och övriga läsare uppfattar innehållet i tidningen. Vilka har du sett och läst, vad var intressant och vilka annonser resp. artiklar har du haft någon nytta av? Dessa viktiga frågor kan bara du svara på och du kan göra det genom att gå med i SvD:s läsarpanel. När du uppnått 1000 poäng kan du byta dessa mot en månads fri prenumeration, antingen en fri förlängning på befintlig eller en ny fri prenumeration på en månad till sig själv eller att ge bort..

Vi samarbetar med Schlumberger InfoData AB i Stockholm som har utvecklat vertyget RAM - Research and Analysis of Media. Väljer du att medverka i vår panel, klicka på länken nedan och du förflyttas till RAM:s webbplats där du anmäler dig och fyller i några uppgifter om dig själv.

Ja, jag vill deltaga i läsarpanelen

--------------------------------------------------------------------------------


Vill du vara med och göra Allt om Resor ännu bättre? Gå med i vår läsarpanel och tyck till om tidningen. Anmäl dig här

--------------------------------------------------------------------------------


Medlemmarna i Seniornet Sweden är välkomna att medverka i marknadsundersökningar i en s.k Seniornet panel i samarbete med konsumentomdömessajten Cint.

Cint driver en webbplats som är en konsumentomdömessajt, men också en mycket stor undersökningsverksamhet, som du hittar under www.cint.se. Cint har således kunder, oftast globala marknadsundersökningsföretag, som söker individer som kan och har intresse av att svara på konsumentundersökningar. Cint har snart funnits i 10 år och har över 350 samarbetspartners i 30 länder.

För dig som väljer att delta utgår ersättning i form av trisslotter som du får tillsätt per post. Det är köparen, dvs undersökningsinstitutet, som betalar denna ersättning. Note: Kun for Medlemmarna i Seniornet Sweden

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Habbo

Berätta vad du tycker och få Habbo mynt för dina tankar!
Cint/Habbo Youth Survey Center är ett samarbete mellan Cint, världens största accessplats för onlineundersökningar och Habbo, världens största ungdomscommunity.
Gör din röst hörd och registrera dig i Youth Survey Center direkt!
För att läsa mer klicka här >> Habbo påminner dig om att aldrig använda samma användarnamn som du är registrerad med på Habbo för andra tjänster, som till exempel denna. Tänk också på att använda en giltig email adress då undersökningarna och dina Habbo mynt skickas till denna!

--------------------------------------------------------------------------------


Välkommen till Blocketpanelen
Blocketpanelen drivs i samarbete mellan Blocket och Cint, ett företag som utvecklar lösningar för onlineundersökningar. Som medlem i panelen får du inbjudningar till undersökningar som handlar om dina intressen, vanor och attityder. Undersökningarna kommer dels från Blocket men även från andra företag.

Som kompensation får du en ersättning på 5-30 kr per undersökning som du kan välja att själv använda eller skänka till välgörenhet. Att vara med i panelen är kostnadsfritt och helt frivilligt. Du bestämmer själv om och när du vill svara samt hur ofta du vill bli inbjuden till undersökningar. Du kan när som helst avregistrera dig från panelen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12--------------------------------------------------------------------------------

© Copyright 2009 - 2018 Tjäna pengar genom att delta i undersökningar - online betalda undersökningar 10. All Rights Reserved. Privacy Policy