::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contakt
Fizetett felmérések Magyarországon 1-----------------------------------------------------------------

Adunk a Véleményére
Megjutalmazzuk Internetes kérdőívek kitöltéséért!
Az Adunk a Véleményére olyan Internetes közvéleménykutató cég, amely megjutalmazza ÖNT azért, mert megosztja velünk véleményét. A kérdőívek kitöltésével értékes vásárlási utalványokhoz juthat. Minden egyes kitöltött kérdőív után átutalunk egy előre meghatározott összeget az Ön Adunk a Véleményére folyószámlájára (rendszerint 200-1000 forint közötti értékben).
Mikor a folyószámlára utalt pénzérték eléri a 2500 forintot, akkor postázzuk Önnek az Ön által kiválasztott áruházba, illetve szolgáltatóhoz érvényes 2500 forintos vásárlási utalványt.

Kamatoztassa véleményét! Önnek mindossze a következő oldalakon levő kérdésekre kell válaszolnia – ilyen egyszerű, és nem vesz többet igénybe 2-3 percnél! Az Adunk a Véleményére ezután felveszi a kapcsolatot regisztrált paneltagjaival és meghívja őket, vegyenek részt Internetes piackutatási kérdőívek kitöltésében. Hogy az egyes kérdőívek kitöltéséhez a legmegfelelőbb célcsoportot választhassuk ki, szükség van arra, hogy néhány személyi adatot is kérdezzünk Öntől, például az Ön korára vagy nemére vonatkozóan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YouGov
Legyen Ön is tagja a YouGov Panel Magyarországnak!

Türelmetlenül várjuk, hogy megismerjük véleményét.
Szavai fontosak a politika, a gazdaság és a társadalom számára – és nagyobb befolyással vannak ezekre, mint Ön azt gondolná. Mondja el nekünk véleményét!

Világszerte több, mint 1,7 millió tagja van a YouGov Vélemények Közösségének. Emberek, akik örömüket lelik abban, hogy közvéleménykutatásaink során elmondják véleményüket és ezáltal politikai, gazdasági és társadalmi döntéseket befolyásoljanak.

Örömmel üdvözöljük az egész világot átfogó YouGov Vélemények Közösségének új tagjaként!

-----------------------------------------------------------------

GlobalTestMarket

A GlobalTestMarket egy olyan egyedülálló online közösség, amelynek tagjai a földkerekség minden pontján segítenek a legújabb termékek és szolgáltatások kifejlesztésében azzal, hogy részt vesznek ezekben az online kutatásokban.
A résztvevők új termékekről és szolgáltatásokról mondják el véleményüket, miközben MarketPointokat gyűjtenek, egy online fizetőeszközt, amely készpénzre váltható.

A tagság ingyenes.
A GlobalTestMarket létrehozásakor számítottunk Önre. A résztvevők ötletei és véleménye tették a GlobalTestMarketet a fogyasztói visszajelzések értékes forrásává.

-----------------------------------------------------------------


A MindTake Online-Panelének tagjaként e-mailben rendszeresen aktuális online kérdőíveket kap tőlünk, amelyeket - természetesen nem kötelező jelleggel - kitölthet és visszaküldhet. Mindez széleskörű tájékozottságra nyújt lehetőséget, ráadásul jövőbeli trendeket is meghatározhat! Minden kitöltött kérdőívvel pontokat gyűjt, amelyeket különböző nyereményekre (pl. Amazon-utalványok, készpénz) válthat be. Ezen felül folyamatosan részt vesz nyereményjátékainkon.

-----------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a Metropol Panelben...
...ahol egyetlen vélemény számít: az Öné!Elmondaná véleményét? Ossza meg velünk gondolatait, mert minket érdekel az álláspontja! Tudni szeretnénk, hogy Ön, mint rendszeres Metropol olvasó, miként látja a dolgokat!

Tisztában vagyunk vele, hogy sikerünk kulcsa újságunk olvasótábora, ezért is írjuk Önöknek újságunkat napról napra. Komolyan érdekel minket az Ön véleménye arról, hogy mennyire jól végezzük dolgunkat. Minél több támpontot ad, annál könnyebben tudunk olyan újságot írni, amilyet Ön olvasni szeretne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------© Copyright 2009 - 2018 Fizetett felmérések Magyarországon. All Rights Reserved.