::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact
Paid Online Surveys

Maksetut markkinointitutkimukset netissä 2------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3,------------------------------------------------------------------------

Mielipidetutkimus
Tarjoamme sinulle ilmaisen jäsenyyden paneeliimme. Mielipidetutkimus on palvelu, joka palkitsee sinut osallistumisestasi markkinatutkimuksiin. Voit saada jopa 1.50€ jokaisesta loppuun suoritetusta tutkimuksesta ja korkeintaan 50€ loppuun suoritetuista erikoistutkimuksista. Voita iPod nano! Rekisteröimällä itsesi Mielipidetutkimuksen jäseneksi kestää vain muutaman minutin. Täyttämällä jäsenyystilin avaamisen vaadittavat tietosi voit voittaa iPod nano!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Panel.online (ACNielsen)
Liity paneeliimme.Haluatko kertoa mielipiteesi ja auttaa meitä tekemään muutoksia?
Toimi sitten samoin kuin jo 110 000 ihmistä eri pohjoismaista on tehnyt ja liity Internet-
paneelimme jäseneksi. Saat sähköpostiviestejä säännöllisin väliajoin. Niissä sinua pyydetään osallistumaan kyselytutkimuksiin, joita teemme lukuisten yritysten ja organisaatioiden puolesta. Aiheet vaihtelevat suuresti, mutta kaikkien kyselytutkimusten tuloksia käytetään avuksi tärkeitä päätöksiä tehtäessä.Voit vapaasti valita joka kerran, haluatko osallistua kyselyyn vai et. Voit myös poistaa nimesi listaltamme milloin tahansa.

Aina kun vastaat kyselytutkimukseen, sinulla on mahdollisuus voittaa lahjakortti sivustoon S:O:K, Tekniset Rajala tai FinnishDesignShop. Arvomme lisäksi joka kuukausi kaikkien uusien jäsenten joukosta viisi henkilöä, jotka voittavat 70 euron arvoisen lahjakortin. Nielsen Company on maailman suurimpia markkinointitutkimusyrityksiä. Se tekee laadukkaita tutkimuksia eräiden maailman suurimpien yritysten puolesta.Lisätietoja on osoitteessa www.dk.nielsen.com. Jos sinulla on kysymyksiä, voit lähettää ne sähköpostitse osoitteeseen paneldk@nielsen.com.

------------------------------------------------------------------------

RAM


------------------------------------------------------------------------

Lukijapaneeli
Mikä on lukijapaneeli? Paneeli on arvostelukykyisistä ihmisistä koostuva ryhmä. Jos tuntuu, että sinulla voisi olla sanottavaa sanomalehtimainonnasta ja lehtemme sisällöstä, rekistöröidy lukija paneeliin. Internet-pohjaisessa Paneelissa vastaaminen edellyttää internetyhteyttä sekä toimivaa sähköpostiosoitetta. Vastaaminen on vaivatonta, eikä se vie kauan. Paneelissa voit kerätä pisteitä, jotka oikeuttavat palkkioihin. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin, kun haluat ja sinulla on aikaa. Olet myös vapaa lähtemään paneelista milloin haluat. Lukija Paneeli kuuluu sanomalehtien yhteiseen, kansalliseen paneeliin.

------------------------------------------------------------------------

Paid Online Surveys

------------------------------------------------------------------------

TNS-gallup
Haemme Mystery Shopping -tutkimusassistentteja Espoon Tapiolaan / ympäri Suomea tekemään palvelutasotutkimuksia. Tehtävänäsi on arvioida asiakaspalvelun laatua Mystery Shopping -menetelmällä, jossa tutkija asioi yrityksessä, soittaa asiakaspalveluun tai on sinne verkkoyhteydessä tavallisena asiakkaana esiintyen. Arvostamme kaupallisia opintoja ja asiakaspalvelukokemusta. Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, niistä sovimme projektikohtaisesti (minimi pääkaupunkiseudulla noin 20 tuntia viikossa). Palkkaus on tuntipohjainen. Työ sopii hyvin suoritettavaksi opiskelujen ohessa. Hakemamme henkilö on, vähintään 23-vuotias, kielitaitoinen (suomi ja ruotsi), muuntautumiskykyinen ja joustava, luonteva esiintyjä, hyvän kirjallisen ilmaisutaidon omaava, kiinnostunut myynnistä ja markkinoinnista. Soittotyö tapahtuu Espoosta ja toivomme, että olet myös valmis tekemään mystery shopping -asiointeja pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella taas auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä, koska tutkimukset saattavat viedä myös lähiympäristöön. Asiakasyrityksemme toimivat mm. teleliikenteen, vähittäiskaupan, rahoituksen ja matkailun aloilla. Lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen mystery.rekry@tns-gallup.fi

------------------------------------------------------------------------

MielipideMaailma

Muuta ideat innovaatioiksi
Se on sinun päätettävissäsi! Voit päättää, minkä lahjakortin haluat! Meillä on suuri valikoima brändejä, kuten CDON, WOW HD, Zalando, iTunes ja monia muita. Voit myös lunastaa käteistä PayPalin kautta!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pointshop
Luodaksesi käyttäjätilin, sinun tarvitsee vain syöttää sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasanan. Sinun on oltava vähintään 15-vuotias käyttääksesi PointShop.fi:ä. Olemme iloisia saadessamme toivottaa sinut tervetulleeksi PointShop.fi:iin.

------------------------------------------------------------------------

Opinionate
Welcome to Opinionate, a fresh concept in Online Opinion Polls. We believe you, the respondent, are key to our success. Our focus is on keeping you happy. We offer a wide range of interesting surveys and payout once your account balance reaches €15. Once you’ve registered, you’ll start receiving invitations to participate in our paid surveys. Our paid surveys cover a wide range of interesting topics and offer you the perfect opportunity to express your views while earning money. We offer a Cash Payment as a 'thank you' for your partipation in our surveys. Payments are made via PayPal, the global leader in online payments. Earn up to €10.00 for each survey you participate in. We will reward you with €0.35 for each new recruit that takes up your invitation. Note that there is a maximum of 10 referrals per member.

------------------------------------------------------------------------

GlobalTestMarketin
Se on nopeaa! Se on helppoa! Se kannattaa!

GlobalTestMarketin jäsenet kutsutaan mukaan tekemään muutosta. Liity ja osallistu erilaisiin mukaviin ja kiinnostaviin kartoitustutkimuksiin ja auta yrityksiä kehittämään sellaisia tuotteita ja palveluja, joita käytät joka päivä. Ansaitse jokaisesta osallistumastasi kartoitustutkimuksesta "Arvopisteitä", jotka voit muuttaa rahaksi! Tämä on todella helppoa, sillä kartoitustutkimukset tulevat suoraan sähköpostiisi ja sitten oletkin vain muutaman napsautuksen päässä käteisen lunastamisesta! Liitä minut nyt!

Täytä alla oleva lomake ja saat tietoa kaikesta, mitä tarvitset tullaksesi uusimmaksi GlobalTestMarketin jäseneksemme. Osallistuminen on täysin ilmaista ja luottamuksellista.

------------------------------------------------------------------------

Ciao Surveys
Teollisuuden johtavat yhtiöt maksavat mielipiteistäsi! Tervetuloa uudelle Ciao-mielipidetutkimuksien betasivuistoille. Liity, ansaitse mielipidekyselyillä, ja ole ensimmäinen vierailija sivuistollamma. Kerro yrityksille, mitä odotat heiltä ja heidän tuotteiltaan, Voit vaikuttaa heidän päätöksiinsä vastaamalla matkustamista, harrastuksia, verkkosivustoja, ruokaa ja monia muita aiheita, koskeviin maksettuihin kyselyihin, Voit ansaita rahaa ja voittaa palkintoja


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Page 1, 2, 3,------------------------------------------------------------------------


© Copyright 2009 - 2018 Maksetut markkinointitutkimukset netissä . All Rights Reserved.