::Home
::Navigating the Site
::Norway
::Sweden
::Denmark
::Finland
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::International surveys
::Contact
Αμειβόμενες επιγραμμικές έρευνες

Καταβάλλονται ερευνών στην Ελλάδα------------------------------------------------------------------------

Triaba Greece
Join Triaba today, respond to surveys and earn between $0.50 to $5.5 for each online survey you complete

------------------------------------------------------------------------

Get Paid To Take Surveys - Join e-Research-Global.com
Members pay no fees ever to join and to take online surveys for money. Free registration and membership for paid surveys.
Must be 16 years or older to join the e-Research-Global.com's Consumer Paid Surveys Panel to take paid surveys and earn money.
Members may participate in paid online surveys for money (online questionnaires for money), online focus groups and new product testing for money.
Members can refer new members using their member referral link, and be paid cash for their referral's completed surveys.
We send email invitations to take online surveys to make money. For our e-RG/Elite Panel a survey App is available for download. For some countries and languages there are also paid surveys for cash in the member's portal/account.
For a completed survey, members are paid with money as a reward. The amount of the cash reward varies from survey to survey depending on the time and difficulty of the online paid survey.
Members are eligible to redeem cash rewards once they have earned $2.00 USD for completed online surveys. We pay using PayPal.com. For our e-RG/Elite Panel, members need 100 points to receive cash reward through PayPal.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GlobalTestMarket
Είναι Γρήγορο! Είναι Εύκολο! Είναι Κερδοφόρο!

Τα μέλη της GlobalTestMarket καλούνται να κάνουν τη διαφορά. Γίνετε μέλος και λάβετε και εσείς μέρος σε διάφορες ψυχαγωγικές και ενδιαφέρουσες έρευνες, βοηθώντας έτσι τις εταιρίες να αναπτύξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Κερδίστε "Αγοραμονάδες", που μπορείτε να εξαργυρώσετε για μετρητά, για κάθε έρευνα που κάνετε. Είναι πολύ απλό, οι έρευνες έρχονται κατευθείαν στη διεύθυνση email σας και χρειάζονται μόνο μερικά κλικ με το ποντίκι για να κερδίσετε τη χρηματική σας αμοιβή! Εγγραφείτε τώρα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έχετε πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε το πιο νέο μέλος της GlobalTestMarket. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και εμπιστευτική. Δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τη Σύμβαση Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.

------------------------------------------------------------------------

Πολύτιμες Γνώμες
Κάθε φορά που δίνετε την γνώμη σας, ε μ ε ί ς σας ανταμείβουμε!

Οι Πολύτιμες Γνώμες είναι μια υπηρεσία η οποία ΣΑΣ ανταμείβει κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια δημοσκόπηση. Για κάθε δημοσκόπηση που θα συμπληρώνετε επιτυχημένα ο προσωπικός σας λογαριασμός θα αυξάνεται από €0.75 μέχρι και €7.00!

Μόλις το υπόλοιπο του "Πολύτιμες Γνώμες" λογαριασμού σας φτάσει τα €10, θα σας προσφέρουμε δωροκουπόνι ισότιμης αξίας.

Γιατί λοιπόν να μην μας πείτε την γ ν ώ μ η σας και να βγείτε κερδισμένοι;

Το δωροκουπόνι σας θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα όπως: Hondos Center, Sephora, Marks and Spencer, Village Cinemas, Mark Aalen, Fokas, notos galleries και πολλά άλλα.

Η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού μας για ένα iPod nano, στην κλήρωση της 28ης Φεβρουαρίου, είναι η Αντωνία από το νομό Πέλλας.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YouGov
Η YouGov plc είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία έρευνας αγοράς και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με τη χρήση του internet και των υπηρεσιών που παρέχει η τεχνολογία της πληροφορίας, η YouGov plc παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας, επίκαιρη πληροφόρηση, σχετικά με τις απόψεις της Κοινής Γνώμης, τις καταναλωτικές και πολιτικές προτιμήσεις των Πολιτών, την αξία και απήχηση των brands, των μηνυμάτων, της επικοινωνίας γενικότερα, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της YouGov plc εδώ »

------------------------------------------------------------------------

Αμειβόμενες επιγραμμικές έρευνες

------------------------------------------------------------------------

Test&Vote
Καλώς ήλθατε στο Test&Vote. Συμμετέχετε κι εσείς στο πάνελ των 1,800,000 μελών για να δοκιμάσετε προϊόντα και να εκφράσετε τη γνώμη σας. Το Test&Vote είναι ένας άμεσος, διαδραστικός τρόπος βελτίωσης των σημερινών προϊόντων και υπηρεσιών, που σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε άμεσα σε επαφή με αυτούς που τα σχεδίασαν.

Το Test&Vote είναι μια διαδραστική, σύγχρονη ιστοσελίδα, όπου ζητάμε τη γνώμη σας και σας αμοίβουμε με € γι'αυτήν. Με τη δοκιμή προϊόντων, την ψήφο και τη συμμετοχή σας σε online έρευνες, κατορθώνετε να εισακουστεί η γνώμη των καταναλωτών από τους κατασκευαστές και τους σχεδιαστές των προϊόντων που χρησιμοποιείτε.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CurePursuit
Συμβάλλετε προσωπικά στην κατεύθυνση της έρευνας για τις χρόνιες ασθένειες. Σαν μέλος της παγκόσμιας κοινότητας του CurePursuit , θα είστε σε θέση να εκφράσετε τις απόψεις σας μέσω των συνοπτικών online ερευνών υγειονομικής περίθαλψης σε ιατρικά θέματα. Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν απολύτως εμπιστευτικές και τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας δεν θα μοιραστούν ποτέ με τρίτους. Συμμετέχετε σε online έρευνες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και έρευνες για χρόνιες ασθένειες και λάβετε μετρητά για τις απόψεις σας, ή επιλέξτε τη συνδρομή στο Vivísimo, ένα προηγμένο εργαλείο αναζήτησης στο web που απομονώνει γρήγορα τις απολύτως συγκεκριμένες ερευνητικές πληροφορίες από διάφορες βιοϊατρικές ερευνητικές γνωσιακές βάσεις. Το Vivísimo είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο CurePursuit.

------------------------------------------------------------------------

Allworldpanels
Θα θέλατε να συμμετάσχετε στις online έρευνές μας? Η εγγραφή στον κατάλογο ερευνών είναι πολύ απλή, απλά συμπληρώστε το πρότυπο profile μελών και είστε έτοιμοι να δεχθείτε έρευνες. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος! Γι αυτό κάθε φορά που θα συμμετέχετε σε μία έρευνα, σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα βραβείο. Πριν από κάθε έρευνα, θα σας ενημερώνεστε σχετικά με το τι μπορείτε να κερδίσετε. Κάντε κλικ εδώ για να γίνετε μέλος του καταλόγου ερευνών! Η συμμετοχή είναι 100% εθελοντική και δεν κοστίζει τίποτα. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε να μην συμμετάσχετε σε ατομικές έρευνες. .

------------------------------------------------------------------------

Καλώς ήρθατε στο Metro Life Panel...
εδώ η δική σας γνώμη είναι που μετράει! Θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας; Να μας πείτε όλα αυτά που σκέφτεστε; Θα μας άρεσε πολύ να μάθουμε τι έχετε να πείτε! Θέλουμε να μάθουμε τι πιστεύετε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη!
Οι αναγνώστες μας είναι ο λόγος της επιτυχίας μας. Για αυτούς, εξάλλου, υπάρχει η Metro. Θα μας ήταν, λοιπόν, πολύτιμη η γνώμη σας για το πόσο καλά πιστεύετε ότι πηγαίνει η εφημερίδα, ώστε να βελτιωθούμε και να γίνουμε έτσι όπως εσείς θέλετε.

Συμμετέχοντας στο Metro Life Panel θα έχετε την ευκαιρία να μας πείτε τις σκέψεις σας για τα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. Θα σας κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή σας και τη Metro, ώστε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να διαβάσετε την άποψη άλλων ατόμων, καθώς όλα τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται σε αυτό το website και στη Metro.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------© Copyright 2009 - 2018 Καταβάλλονται ερευνών στην Ελλάδα. All Rights Reserved.