::Forside
::Om markedsundersøkelser
:: Triaba Panel
:: Triaba på Facebook
::Norske sider
::Svenske sider
::Danske sider
::Finske sider
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::Internasjonale sider
::Mystery shopping
::Jobbe med markedsføring?
::Produkttesting
::Lag egen nettside
::Les e-post - bli betalt
::Andre tips
::Kontakt

---------------------------------------------------------------------------

Markedsundersøkelser - bli betalt for å si din mening


Triaba Panel Norge er ett av Triaba sine betalte paneler du kan melde deg inn i. Få betalt for dine meninger gjennom å svare på markedsundersøkelser! Triaba Panel er utarbeidet i samarbeid med Cint.com i Sverige. I løpet av høsten 2009 ble det åpnet panel i Sverige, Danmark, USA, Canada, Storbritannia, Finland, Tyskland, Sveits og Østerrike. Høsten 2010 åpner vi panel i India, Sør Afrika, Australia og KinaHos Triaba vil du finne oppdaterte lister over betalte markedsundersøkelser - både norske og utenlandske. Til venstre i menyen finner du linkene til undersøkelsene, firmaer som rekrutterer folk til mystery shopping og andre tips til å tjene eller spare noen kroner. Per i dag er det registrert mange hundre nordiske nettsider som driver på med spørreundersøkelser. Det er registrert over 1000 internasjonale nettsider under fanene "Europe, America, Australia, New Zealand, Asia, Africa og Internasjonale sider". Det legges stadig ut nye linker, så kom ofte tilbake til nettsiden.

Under fanen "mystery shopping" finner du linker til selskaper som rekrutterer folk til å være servicekontrollører. Hvis du er ute etter en tilleggsjobb og er glad i å shoppe, er dette noe for deg.

Visit Triaba at http://mytriaba.blogspot.com/ and give me your comments.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------© Copyright 2009 - 2011 Paid surveys worldwide. All Rights Reserved. Privacy PolicySvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen; Links