::Forside
::Om markedsundersøkelser
:: Triaba Panel
:: Triaba på Facebook
::Norske sider
::Svenske sider
::Danske sider
::Finske sider
::Europe
::America
::Australia & New Zealand
::Asia
::Africa
::Internasjonale sider
::Mystery shopping
::Jobbe med markedsføring?
::Produkttesting
::Lag egen nettside
::Les e-post - bli betalt
::Andre tips
::Kontakt


Tiltak i hverdag som kan gi deg mer å rutte med

-----------------------------------------------------------------

Directmedia
Directmedia.no er et kontaktledd mellom annonsører og positivt innstilte konsumenter. Gjennom direkte epostmarkedsføring kan bedrifter treffe sin målgruppe, og våre medlemmer kan motta informasjon om tilbud som er tilpasset deres interesser.
Du tjener som medlem 50 øre pr mailannonse du klikker deg videre fra. Om du ønsker å tjene enda mer, vil det lønne seg å verve andre til vår tjeneste. Vi betaler 1 kr for hvert nytt medlem du verver.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Norpost webpanel
Liker du å motta reklame i postkassen? For å kvalitetssikre våre distribusjoner, søker vi frivillige til å rapportere om de har mottatt spesielle brosjyrer og materiell. Som frivillig, logger du inn på en nettside hvor du får se bilde av brosjyrene du skal ha mottatt, og krysser av for om du faktisk har mottatt dem eller ikke. Vi vil gjøre oppmerksom på at svarene du oppgir på den ukentlige undersøkelsen kan bli brukt av Norpost AS til kvalitet- og dokumentasjonsformål. Alle som deltar er med i ukentlig trekning av gavekort pålydende kr. 1.000,-. NB! For å få være med må Norpost ha buddekning i området der du bor. Du må ha fylt 18 år. Norpost ansetter også bud og du må være eldre enn 13 år. Hvis du er bud og har en venn eller venninne som har fylt 13 år og som også kan tenke seg å bli bud, er det veldig fint om du tipser oss om dette! Hvis den du verver blir ansatt hos oss, får du 300,- i vervepremie!

-----------------------------------------------------------------

Bux
At Bux.to, you get paid to click on ads and visit websites. The process is easy! You simply click a link and view a website for 30 seconds to earn money. You can earn even more by referring friends. You'll get paid $0.01 for each website you personally view and $0.01 for each website your referrals view. Payment requests can be made every day and are processed through AlertPay or YourBuxCard.

Bux.to har en historie som kan være verd å ta med seg: http://www.squidoo.com/buxto-scam. Som det fremgår av siden er det stadig en diskusjon om dette er en ok side.

-----------------------------------------------------------------

Pointshop
PointShop.no er ditt sted på nettet der du kan tjene poeng og handle i shoppen vår. Det er en rekke undersøkelser, kampanjer og konkurranser du kan delta i. Du får poeng for å verve andre som du kan bruke til å handle varer for.

Min vurdering:
Du vil finne mange forskjellige tilbud og kampamjer på nettsiden. Det som kanskje er verdt å få med seg, er at du gjennom å bli medlem i pointshop kan bli medlem hos selskaper som vanligvis ikke verver kandidater. Eks på dette er A.C. Nielsen - gallup panelet som av og til verver personer gjennom pointshop.

-----------------------------------------------------------------

Coop
Ja, du leste riktig. Coop gir deg faktisk 1 % igjen på alle varekjøpene. Det høres kanskje ikke mye ut, men over tid vil det bli noen kroner. I tillegg vil du kunne kjøpe enkelte varer til rabatterte priser som du ikke får hvis du ikke er medlem. Hvis du fyller bensin på Statoil og/eller Esso, får du 30 øre i rabatt per liter. Vær imidlertid klar over at rabatten blir godskrevet din kundekonto og er ikke en direkte reduksjon av regningen. Hvis du skal vaske bilen hos Esso, får du 15 % rabatt. Hvis du fortsatt lurer på om det er lurt å skaffe seg et Coop kort, anbefaler jeg deg å besøke nettsiden deres for å finne ut mer.

-----------------------------------------------------------------

Trumf
Du får alltid 1 % Trumf-bonus når du handler hos Spar, Eurospar, Ultra, Meny, Joker og Kiwi. Shell bonusprogram - få inntil 30 øre i bonus fra første liter drivstoff på alle betjente Shell-stasjoner i Norge. Ny avtale for alle med småbarn i familien! Nå får alle Trumf-medlemmer 15 % Trumf-bonus på hele utvalget av bleier, barnemat og barneprodukter hos Meny. Du får alltid kr 500,- i rabatt ved å bestille din feriereise hos Star Tour via våre nettsider!
Ja, jeg anbefaler deg også å registrere deg på Trumf. Fordelen med Trumf er at du slipper ett ekstra kort. Du registrerer bare kontonummeret ditt og kjøpene dine blir registrert hver gang du handler. Hvis du har kontroll over din økonomi, dvs ikke lar kredittkortgjeld bygge seg opp, anbefaler jeg deg Visa-kortet deres. Da får du 3% på alt du kjøper hos dem (5% på torsdager) og 1% på alt annet du bruker kortet til (NB Ikke hos konkurrentene deres)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skanfil
Hvis du samler på frimerker, mynter, postkort eller andre ting, lønner det seg å kjøpe disse på auksjoner. Her kan du også by på smykker, klokker og antikviteter. Prisene er langt lavere enn hva de er i butikkene. Skanfil har et stort utvalg og det er daglige auksjoner. Skanfil sine sider kan anbefales på det varmeste, uavhengig av om du samler på noe eller bare skal kjøpe et smykke til kjæresten din. Det anbefales å sjekke ut auksjonene jevnlig.

-----------------------------------------------------------------

© Copyright 2009 - 2011 Andre tips til å tjene noen ekstra kroner. All Rights Reserved.